Supertare! Florin Calinescu, propunere legislativa bomba! Care va fi prima lege pe care o va da dupa ce abia a intrat in politica!

Publicat: 23 Jul. 2019, 11:44 News 3

Florin Calinescu s-a inscris in Partidul Verde si vrea sa dea o lege care pedepseste cu inchisoarea pe oricine taie ilegal un copac.

Florin Calinescu, propunere legislativa bomba! Ce lege vrea sa dea?! Florin Calinescu a intrat efectiv in politica de doar doua zile dar se pare ca are planuri mari in ceea ce priveste inasprirea legilor celor care taie ilegal copacii.

Dupa ce a renuntat la cariera din televiziune, unde era jurat la Romanii au Talent, Florin Calinescu vrea sa se implice mai mult in politica pentru ca si-a dat seama ca asta este singura metoda prin care poate schimba ceva.

Florin Calinescu, propunere legislativa bomba!

Glumele, satira si mistourile pe care le facea pana acum pe Facebook la adresa politicienilor nu vor schimba niciodata nimic este de parere actorul, asa ca a decis ca e momentul sa faca mai mult cu viata lui. La cei 63 de ani Florin Calinescu intra in politica hotarat sa-i ajute pe tineri sa se implice mai mult dar nu stie exact daca va candida vreodata la vreo functie publica, dar nu exclude aceasta varianta.

„Dacă vrei să schimbi ceva, nu o poți face prin scheciuri. Ca să schimbi ceva, trebuie să intri în arenă. Altfel, ești comentator, ești moderator, ești altceva. Trebuie să ajungi acolo unde poți schimba ceva: legile sunt făcute în lumea politicii, în Parlament.” a explicat Florin Calinescu pentru paginademedia.ro principalul motiv pentru care s-a hotarat sa intre in politica.

Florin Calinescu a explicat in detaliu si de ce nu mai rezista sa critice de pe margine, pentru ca la varsta lui a vazut foarte multe lucruri care nu merg deloc inspre mai bine: „Nu mă gândesc să candidez la nimic. Mi-am propus să îi încurajez pe tineri să se implice. Dacă marketingul și situația politică se vor coagula în ideea unei candidaturi, vom vedea.

Acum mi s-a umplut paharul meu. Nu știu, poate nu iese nimic, dar am hotărât să se întâmple acum. Sunt foarte multe lucruri care au „umplut paharul”, nu o să detaliez acum. Au stricat toate domeniile din țara asta, de la sănătate la cultură, la educație, la agricultură. Tot.”

Intrebat de ce a ales sa se inscrie in Partidul Verde Florin Calinescu a raspus foarte ferm: „Este cel mai apropiat de ideile mele și, pe plan european, grupul verzilor este unul foarte puternic. Eu nu am văzut niciun partid în care să existe aceste teme: regenerare, energii alternative, sortarea gunoaielor sau folosirea plasticului.

Lucrurile sunt simple: un copac tăiat nejustificat – un an de pușcărie. Chiar așa o să numească propunerea mea de lege: Un copac = Un an de pușcărie.”

Publicat: 23 Jul. 2019, 11:44 News 3
Pe aceeași temă