Romanii au talent 8 martie. Golden Buzz de Ziua Femeii: ”Nu am văzut așa ceva NICIODATĂ!” VIDEO

Publicat: 09 Mar. 2019, 13:26 Vedete

Vineri seara, chiar de Ziua Femeii, membri juriului de la PRO TV au avut parte de o surpriza placuta. Dar nu doar ei, ci si publicul din sala.

Romanii au talent 8 martie. Golden Buzz de Ziua Femeii pentru Kidd Strobe aka Frenchiebabyy. Este al treilea Golden Buzz care se acorda in sezonul 9 al emisiunii Romanii au talent. Concurentul care a reusit aceasta performanta vineri seara are 24 de ani. A prezentat pentru toata sala un numar de contorsionism.

Kidd Strobe aka Frenchiebabyy are 24 de ani, este un dansator din America si poti sa juri ca e din guma. Numarul de contorsionism pe care l-a executat pe 8 martie 2019 l-a lasat pe Andi Moisescu fara suflare. Nici nu a stat prea mult pe ganduri ca a apasat Golden Buzz si l-a trimis pe tanar direct in semifinala.

Romanii au talent 8 martie. Golden Buzz pentru Kidd Strobe aka Frenchiebabyy

  • „Extraordinar!”, a spus Smiley in culisele Romanii au talent.
  • „Cel puțin pentru mine… ești ireal! Sunt fără cuvinte. Nu am văzut așa ceva niciodată în viața mea”, i-a spus Andi Moisescu.
  • „Nu m-aș fi gândit niciodată că o să văd așa ceva pe scenă. Despre asta e vorba la acest buton auriu. Nu am mai văzut! E șoc! Mă bucur să văd că sunt uluit, mare lucru”, a spus ulterior Andi Moisescu.

Golden Buzz la Romanii au talent, sezonul 9


In cadrul preselectiilor, juratii emisiunii au ramas cu gura cascata in fata unor concurenti. Acestia au primit, pentru talentul lor, un Golden Buzz si au ajuns in semifinala:

  • Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la „Românii au talent”, a reușit sa smulgă primul GOLDEN BUZZ de la Mihai Petre. „Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba”, i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea Golden Buzz. „Cu așa ceva te întâlnești cel mult o dată într-un sezon, oamenii ca tine sunt apariții rare”, spusese și Andi Moisescu la Romanii au talent.
  • Ema Stoian a primit Golden Buzz, în semn de apreciere din partea juraților. La zece ani, Ema Stoian este pasionată de gimnastică ritmică și dans contemporan, informeaza dcnews.ro.
Publicat: 09 Mar. 2019, 13:26 Vedete
Pe aceeași temă