VIDEO! Reportaj facut de jurnalistii straini la nunta aranjata a unei vrajitoare din Romania! Mirele si mireasa erau veri si totul era stabilit de cand aveau 7 ani

Publicat: 11 Oct. 2018, 15:38 Life

Reporterii britanici au ramas impresionati de opulenta unei nunti dintr-un neam de vrajitoare din Romania. Ceea ce i-a socat a fost si faptul ca mirele si mireasa erau si veri

Reportaj facut de jurnalistii straini la nunta aranjata a unei vrajitoare din Romania!

Intrebati daca ei cred ca vor ajunge sa se iubeasca in ciuda casatoriei aranjate dintre ei, atunci Antonio si-a facut curaj si a zis: “Stim sigur ca este o scanteie acolo care usor, usor o sa ia amploare pana la un urias foc. Si stim sigur ca o sa fie ceva frumos intre noi.”

“La noi la tigani faima si opulenta este una dintre cele mai mari calitati pe care noi putem sa le avem. Va fi o nunta unicat in randul vrajitoarelor.” a mai povestit vrajitoarea soacra mare.

Desi are doar 17 ani, Beatrice a fost intrebata si cateva aspecte intime de reporterul destul de curios: “Nu, nu am mai avut niciun iubit inainte, nu avem voi sa facem nimic pana nu ne casatorim cu cine ne-a fost sortit. De mica am fost curioasa sa vad cum o sa fie si viata de femeie, dar nu am ceva special la care ma astept.” Dar cand intrebarile au inceput sa fie ceva mai directe si mai insistente despre varsta frageda de la care se casatoreste si daca ar mai fi asteptat, Beatrice a fost indemnata de alte femei din jurul ei sa nu mai raspunda.

Dupa cununia religoasa a celor doi adolescenti, vrajitoarea Mihaela Minca a facut si ea o ceremonie speciala de vrajitorii care printre altele includea descantece precum: “Unde cocos nu canta, unde caine nu latra, unde popa nu toaca, acolo sa se duca si sa nu se mai intoarca. Doamna ajuta.”

O alta traditie de-a vrajitoarelor in cadrul nuntilor aranjate este ca fix inainte de nunta parintii baiatului trebuie sa mearga la parintii fetei acasa si sa “plateasca mireasa”. “Eu am o traistuta traditionala in care tin banii pentru a o plati pe viitoarea mea nora, am aici cateva zeci de mii de dolari.” le-a spus vrajitoarea reporterilor inainte sa plece acasa la socrii ei.

« Pagina anterioară

Publicat: 11 Oct. 2018, 15:38 Life
Pe aceeași temă