VIDEO! Pustiul asta are 18 ani si corpul lui a fost ars in proportie de 95%. Nimeni nu stie cum a supravietuit, dar acum arata asa! Imagini care te pot afecta emotional!

Publicat: 11 Oct. 2018, 12:27 Life

Arata ingrozitor, dar in spatele acestui aspect este un adolescent plin de incredere in el si de ambitie. Acum Jonny are prieteni si chiar e foarte fericit, dar in trecut a trait un cosmar.

Pustiul asta are 18 ani si corpul lui a fost ars in proportie de 95%. Johnny Quinn are 18 ani si este din SUA iar cand era mic a fost ars in proportie de 95% intr-un accident din care a scapat la limita cu viata.

Pustiul se juca cu sora lui cand avea doar 4 ani intr-o casuta de copii construita special de parintii lor in curte cand cainele familiei a intrat si a daramat o lumanare pe jos. Pana sa-si dea seama copiii ce se intampla, casuta de lemn a luat imediat foc. Sora mai mare a reusit sa se salveze si sa iasa rapid din casuta dar Johnny a fost ars de foc. Sora lui s-a chinuit si intr-un final a reusit sa-l scoata si pe el chiar inainte sa moara. A fost salvat de medici desi au fost nevoiti sa-i amputeze o parte din brate si sa-i reconstruiasca enorm din pielea corpului.

“De ce am supravietuit, de ce nu am murit in incediu? Ma intreb asta tot timpul. Aveam 4 ani cand am fost ars aproape in totalitate. Bratele mele, spatele meu, picioarele mele si chiar si fata mi-au fost arse in proportie de 95%. Cel mai greu mi-a fost pe la varsta de 10-11 ani cand incepeam sa fiu adolescent si aparentele contau foarte mult pentru mie si mi-am dat seama ca nu aratam deloc normal.” a declarat Johhny.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Oct. 2018, 12:27 Life
Pe aceeași temă