VIDEO! Mihai Bendeac a plans in hohote dupa ce a auzit-o pe ea cantand: “De 10 ani nu am mai plans in public! E cel mai important lucru dupa nasterea fratelui meu!”

Publicat: 11 Oct. 2018, 11:43 Vedete

Imaginile de la finalul articolului te vor face si pe tine sa fii foarte emotionat. De data asta Bendeac chiar nu a mai jucat niciun rol.

Bendeac a plans in hohote dupa ce a auzit-o pe ea cantand. Lavinia Florea, o concurenta in varsta de 16 ani l-a facut pe Mihai Bendeac sa cedeze emotional cu reprezentatia ei din auditiile X-Factor.

Adolescenta a interpretat piesa Ioanei Ignat, “Nu ma uita” si cu vocea ei si cu versurile triste ale melodiei a reusit sa-l atinga pe Mihai Bendeac in asa fel incat efectiv actorul a cedat. Si desi este renumit pentru calitatile lui de actor care poate imita si juca diferite stari, de data asta era cat se poate de clar faptul ca Bendeac chiar plangea. Siroaie de lacrimi ii curgeau pe obraz in timp ce fetita de 16 ani era pe scena iar el in culise alaturi de mama ei adoptiva. Desi momentul nu a fost unul incarcat atat de mult de emotie, se pare totusi ca Bendeac acumulase o tensiune destul de mare de la toti concurentii care i-au trecut prin culise.

“Eu nu plang niciodata in public. Nu am plans de 10 ani in public si stiam ca atunci cand se va intampla cacatul asta va fi ceva inspaimantator, nu o sa ma pot opri!” au fost declaratiile lui Bendaec oferite printre lacrimi. Actorul a plans cat Lavinia era pe scena, dar in momentul in care ea a revenit in culise si l-a imbratisat efectiv si-a pierdut total controlul emotiilor. S-a intors cu spatele la camera si a inceput sa planga si mai tare.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Oct. 2018, 11:43 Vedete
Pe aceeași temă