Alina Puscau a vorbit despre relatia ei cu Vin Diesel: “Am devenit prieteni la 17 ani! El voia copii cu mine dar eu eram prea mica!” Cum a fost relatia ei cu cel mai ravnit actor?!

Publicat: 11 Oct. 2018, 00:14 Vedete

Este una dintre cele mai frumoase romance si a facut o cariera de succes in SUA.

Alina Puscau a vorbit despre relatia ei cu Vin Diesel: „Am devenit prieteni la 17 ani!” Alina Pușcău trăiește de 20 de ani la Los Angeles, dar s-a întors în România ca să revadă locurile natale. Fotomodelul a fost în direct la Vorbește lumea, de la PRO TV, unde a dat detalii despre viața ei incredibilă de peste Ocean.

Datorită carierei sale remarcabile în industria frumuseții, Alina a avut șansa de a intra în niște cercuri foarte înalte și să se bucure de prietenia unor vedete pe care cei mai mulți români le văd la televizor. Alina este prietenă la cataramă cu Paris Hilton, pe care a cunoscut-o la una din petrecerile Academiei Americane de Film, și cu Jessica Alba, pe care o cunoaște de 15 ani datorită pasiunii comune pentru sport. “Romania intotdeauna este in sufletul meu si sunt mandra ca sunt romanca. De fiecare data cand vin in tara prin o energie pozitiva pentru ca aici am familia, prietenii mei de suflet, mama mea, e normal, aici m-am nascut.” si-a inceput ea povestea de la “Vorbeste lumea”

“Locuiesc la Los Angeles si am foarte multe proiecte in modelling si in actorie. Los Angeles este un oras mai linistit decat New York-ul si daca vrei sa ai o cariera in actorie este locul ideal. Pe Paris Hilton si pe Jessica Alba le cunosc de foarte mult timp, de aproape 15 ani. Pe Jessica am cunoscut-o pentru ca avem acelasi antrenor de fitness iar pe Paris Hilton am cunoscut-o la una dintre petrecerile Oscar. Jessica Alba are 2 copii acum, are altfel de viata, eu sunt singura acum, deci vorbesc despre baieti” le-a mai declarat lui Cove si Adela Popescu.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Oct. 2018, 00:14 Vedete
Pe aceeași temă