Relu Pănescu a rupt toate relațiile după eliminarea de la Survivor: ”Majoritatea colegilor din echipă nu mă suportau!”

Publicat: 16 mai 2022, 19:00 Autor: G. M. Vedete

Relu Pănescu, după eliminarea de la Survivor România 2022, a revenit acasă, în sânul familiei.

Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor România 2022 chiar cu puțin timp înainte de Paște. Războinicul a avut astfel posibilitatea petreacă sărbătorile alături de familia de care i-a fost foarte dor câtă vreme a stat în Dominicană. A părăsit competiția după 3 luni… cu un gust amar.

Relu Pănescu de la Survivor România 2022: „Am trăit din plin experiența exilului, am fost un veteran al exilului”

CIAO.RO: Relu, felicitări, ai stat 3 luni în competiție. Care a fost cel mai dificil moment din competiție pentru tine?

Relu Pănescu: Înainte de toate, doresc să vă mulțumesc pentru aprecieri. Mai exact, am stat 3 luni și o săptămână în competiție. N-aș putea spune că un anumit lucru a fost cel mai dificil moment, aș vrea să transmit de fapt că a fost un cumul de stări, de trăiri, de sentimente, de momente dificile și am să enumăr câteva, respectiv: lipsa hranei, a odihnei corespunzătoare, a tuturor condițiilor de trai, a igienei precare, dorul de familie, de cei dragi, de cei apropiați, de casă. În zilele când nu aveam jocuri, trasee, timpul părea o eternitate.

CIAO.RO: Ai trăit din plin experiența Exilului. Ce simțeai când îți auzeai numele și cum a fost pentru tine fiecare perioadă trăită acolo?

„Simțeam, că de fiecare dată voi fi trimis în Exil sau propus spre nominalizare pentru eliminare”

Relu Pănescu: Da, am trăit din plin experiența exilului, am fost un veteran al exilului aș putea spune, a fost o experiență pe care nu mi-am dorit s-o mai repet acolo niciodată. Din cauza faptului că trebuia respectată acea regulă a jocului conform căreia persoana care în ziua jocului respectiv parcurgea traseul în cel mai scurt timp făcea propunerea de trimitere în exil a unui coleg din propria echipă, iar eu nu am realizat niciodată acea performanță, de a fi eu cel care trimite în Exil, atunci trebuia să suport nominalizarea, totodată condițiile total ostile, vitrege, neprielnice, de care aveam parte atunci și acolo.

Pot spune răspicat că știam, simțeam, că de fiecare dată voi fi trimis în Exil sau propus spre nominalizare pentru eliminare în momentul în care echipa Războinicilor, respectiv ulterior a Tigrilor va pierde jocul pentru Imunitate. Este firesc faptul că mă deranja, mă dezamăgea reacția colegilor mei la vremea respectivă, pentru că eram trimis în Exil sau propus spre eliminare, de fiecare dată, neexistând argumente, motive clare, palpabile, concrete prin care să-și justifice decizia luată în cauză, iar eu de fiecare dată am solicitat punctual detalii, explicații, fără a primi răspunsuri obiective.

Relu Pănescu de la Survivor România 2022: „Puteam să mai fac față dacă era nevoie încă 6 luni, chiar un an”

Pentru mine, fiecare perioadă petrecută în Exil a fost foarte delicată, dificilă, grea, dar îmi punea și mai mult ambiția la încercare, mă autodetermina să strâng din dinți, mă automotiva să merg înainte, să nu cedez, să nu renunț, să nu abandonez, să nu mă dau înfrânt.

Am spus-o și-o repet, am reușit să găsesc acea soluție prin care puteam să depășesc acele perioade succesive de trimitere în Exil, chiar dacă mai ajungeam acolo de încă 10 ori. Organismul a avut capacitatea extraordinară să se adapteze și să facă față, cu siguranță, nu doar până la finalul competiției, aventurii Survivor România 2022, ci puteam să mai fac față dacă era nevoie încă 6 luni, chiar un an. O vorbă spune că ,,ceea ce nu te omoară, te întărește”.

Relu Pănescu, Războinicul de la Survivor România 2022: „Nu am fost acceptat, primit cu plăcere, cu brațele deschise, cu drag, ci de nevoie”

CIAO.RO: Ai simțit că ceilalți concurenți doreau să părăsești competiția? Vei mai ține legătura cu cineva?

Relu Pănescu: Da, am simțit încă din primele zile petrecute în jungla din Republica Dominicană, pe insula Războinicilor, faptul că majoritatea colegilor din echipă nu mă agreau, nu mă suportau, nu mă acceptau, nu exista o chimie între noi, nu rezonau cu mine, din mai multe motive. Acest aspect s-a văzut încă de la primul joc pierdut pentru imunitate (eliminare), prin faptul că am fost propus spre eliminare. Nu am fost acceptat, primit cu plăcere, cu brațele deschise, cu drag, ci de nevoie.

Sunt foarte puține persoane cu care voi mai păstra legătura dintre foștii mei colegi din echipa Războinicilor, din cauza faptului că parte dintre ei pe care i-am considerat mai apropiați, la o anumită perioadă de timp, repede și ieftin m-au vândut, m-au turnat și m-au trădat, mi-au înșelat așteptările.

CIAO.RO: Am văzut-o pe soția ta cum te susținea și cum suferea când tu ajungeai în Exil sau la nominalizare. Cum a fost revederea cu ea și fiica?

Relu Pănescu: Soția mea, Cerasela Maria, m-a susținut cu devotament întotdeauna, cu toată taria, cu convingere, pe toată perioada, precompetițională, competițională și după eliminarea mea din aventura Survivor România 2022. Cu această ocazie, vreau să-i spun că-mi pare extrem de rău că o puneam în situații de a suferi cu gândul la mine, alături de mine, împreună cu mine. Revederea cu Alessia Elena (fetița mea de 3 ani și 10 luni) și Cerasela Maria (soția mea) a fost una greu de descris, iar cuvintele pe care le exprim acum sunt prea puține pentru a-mi manifesta sentimentul profund de dragoste, bucurie, fericire, împlinire, satisfacție, pe care l-am simțit în momentul revederii pe Aeroportul Henri Coandă.

Ce a făcut de Paște Relu Pănescu, concurentul eliminat de la Survivor România 2022?

Este acel sentiment extrem de puternic pe care îl simți în tot corpul, care pur și simplu te furnică, care te face să uiți pentru moment de absolut orice se întâmplă în jurul tău, care te face să simți pentru ce anume trăiești, respectiv acea bucurie de nedescris când vezi, când simți dragostea pură, sinceră pe care o împărtășești cu propria familie.

CIAO.RO: Ai revenit la timp pentru Paște. Cum te-ai bucurat de aceste Sărbători acasă?

Relu Pănescu: Am ajuns acasă sâmbată, 23.04.2022, în jurul orei 08, unde am fost întâmpinat de familie, prieteni, vecini, o surpriză neașteptată, aparte, inedită, pe care a pregătit-o cu dăruire tatăl meu, prilej cu care vreau să-i mulțumesc lui, de asemenea tuturor celor prezenți pentru originalitatea primirii.

M-au așteptat cu stegulețe tricolore fluturând în aer, cu sticle de șampanie, sucuri, apă, cafea și cele mai calde strângeri în brațe și cuvinte de apreciere. A fost un moment epic, unic. Am ajuns la timp acasă pentru a petrece împreună cu familia, prieteni și vecini Sfintele Sărbători Pascale. Am participat la slujba de ÎNVIERE, alături de enoriașii din cadrul Parohiei Ortodoxe, din cartierul Aradul Nou, am luat Lumina și Paște. Duminică, în ziua de ÎNVIERE, am sărbătorit cu familia, prieteni și vecini, așa cum este datina strămoșească, cu mâncare, băutură, bucurie și veselie. Să fiți iubiți! Războinicul, Relu PĂNESCU.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 16 mai 2022, 19:00 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă