EXCLUSIV| Oana Ciocan, eliminată de la Survivor România 2022: „Am văzut cât doare să nu ai o susținere sinceră”

Publicat: 31 mai 2022, 10:53 Autor: Grigoriev Gabriela Arhiva

Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor România 2022!

Oana Ciocan, eliminată de la Survivor România 2022, abia așteaptă ajungă acasă pentru a-i îmbrățișa pe cei dragi. Pentru sportivă s-a încheiat aventura în Republica Dominicană, o experiență din care a avut de învățat foarte multe, după cum ne-a dezvăluit în interviul exclusiv de mai jos.

Oana Ciocan, despre Survivor România 2022: „Au fost multe momente dificile, dar dintre toate…”

CIAO.RO: Oana, chiar dacă nu ai intrat de la început în competiție, ai trecut prin multe provocări. Care a fost cel mai dificil moment din competiție?

Oana Ciocan: Au fost multe momente dificile, dar dintre toate, începutul a fost cel mai greu.

CIAO.RO: Ce ți-a lipsit cel mai mult în perioada petrecută departe de ai tăi? Dar care a fost cel mai frumos moment de acolo?

Oana Ciocan: Familia. Niciodată nu am stat mai mult de o zi, în care să nu vorbesc cu ei și uite că am văzut cât doare să nu ai o susținere sinceră, să nu ai oamenii care te iubesc așa cum ești, cu bune și rele, lângă tine.

Am avut multe momente frumoase, dar preferatele mele sunt momentele în care mergeam toți pe plajă, fiecare cu porția de orez, ne uitam la apus sau făceam focul tot pe plajă pentru a ne uita la stele, acum zâmbesc pentru că în acele momente, toți am simțit la fel: dor de casă, dorință de câștig, recunoștință.

CIAO.RO: Ai făcut parte din echipa Războinicilor, apoi din cea a Tigrilor. Cu cine te-ai înțeles cel mai bine și cu cine nu ai vrea să mai vorbești?

Oana Ciocan: M-am înțeles bine cu majoritatea, dar cel mai bine cu Duli și Blaze. O să vorbesc cu toți, Survivor este o COMPETIȚIE și doar unul câștigă, trebuie să știi să accepți ceea ce se întâmplă.

Oana Ciocan: „Înainte de Survivor România 2022, nu aveam atât de multă încredere în mine. M-am subestimat de multe ori”

CIAO.RO: Spuneai că pleci cu multe lecții învățate. Care ar fi acestea, cum simți că te-ai schimbat după această participare?

Oana Ciocan: Înainte de Survivor, nu aveam atât de multă încredere în mine. Nu credeam că pot face mai mult, m-am subestimat de multe ori, acum totul s-a schimbat!

Mi-am dat seama că trebuie să am mai multă răbdare atât cu mine, cât și cu ceilalți.

CIAO.RO: Ce urmează pentru tine după ce vei reveni în țară?

Oana Ciocan: Nu știu ce o să urmeze atunci când o să vin în țară, încă nu îmi vine să cred că sunt oameni care mă susțin și care mă încurajează, chiar dacă nu mă cunosc personal. Atât laudele, cât și criticile m-au ajutat spre un drum mai bun. Este incredibil, sunt foarte recunoscătoare pentru tot.

Foto: PR Pro Tv

Publicat: 31 mai 2022, 10:53 Autor: Grigoriev Gabriela Arhiva
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă