EXCLUSIV| Ștefania Stan, după eliminarea de la Survivor România 2022: „Nu aș vrea să comentez prea multe. Am avut nevoie de cel puțin un minut să găsesc cuvintele potrivite” – Ce s-a întâmplat

Publicat: 31 mai 2022, 10:52 Autor: Grigoriev Gabriela Arhiva

Ștefania Stan a fost șocată când a aflat că a fost eliminată de la Survivor România 2022!

Ștefania Stan a fost eliminată de la Survivor România 2022 după aproape 5 luni petrecute în Republica Dominicană. Concurenta nu se aștepta fie nominalizată spre eliminarea, astfel , atunci când a aflat ea este cea care părăsește competiția… a avut un șoc.

Ștefania Stan, eliminată de la Survivor România 2022: „Cred că asta a fost strategia lor… și iată că a funcționat”

CIAO.RO: Ștefania, ai fost foarte apreciată de ceilalți concurenți. De ce crezi că te-au nominalizat?

Ștefania Stan: Nu aș vrea să comentez prea multe la acest moment, cred că asta a fost strategia lor… și iată că a funcționat.

CIAO.RO: Ce ai simțit când ai aflat că tu ești eliminată? Am observat lacrimile.

Ștefania Stan: A fost un mix de șoc și tristețe. Am avut nevoie de cel puțin un minut să găsesc cuvintele potrivite să îi pot răspunde domnului Dan, cam atât de surprinsă eram.

CIAO.RO: Care a fost cea mai dură provocare din competiție pentru tine?

Ștefania Stan: Aici nu stau prea mult pe gânduri. A fost clar faptul că a trebuit să trăiesc zile întregi fără hrana adevărată, doar cu ceea ce puteam pregăti din cocos.

Ștefania Stan: „Cel mai mult mi-a lipsit iubitul meu”

CIAO.RO: Ce ți-a lipsit cel mai mult în perioada petrecută în Dominicană? Ce ți-a plăcut cel mai mult?

Ștefania Stan: Cel mai mult mi-a lipsit iubitul meu. A fost extrem de greu să fim departe, să nu pot comunica cu el și să nu-l știu lângă mine.

Pe partea cealaltă, cred că momentul meu favorit a fost recompensa pe care am câștigat-o alături de Tigrii, când am avut ocazia de a înota cu delfinii.

CIAO.RO: Acum că ai ieșit, ai zis pe Instagram că abia aștepți să revii la gaming. Ce planuri ai?

Ștefania Stan: În primul rând, abia aștept să revin acasă și să petrec timp cu familia, cu cei dragi. Apoi, încet, încet, mă voi apuca din nou de stream și de crearea de conținut. Vreau să iau lucrurile treptat.

Foto: PR Pro Tv

Publicat: 31 mai 2022, 10:52 Autor: Grigoriev Gabriela Arhiva
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă