Survivor România 2022: fără toalete și doar un rucsac cu haine! Concurenții vor testa cea mai dură experiență din viața lor!

Publicat: 04 ian. 2022, 20:57 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

CIAO.RO  a aflat ce vor avea în bagaj concurenții de la Survivor România 2022, show-ul ce va începe din 16 ianuarie la Pro TV!

Andreea Tonciu, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Otilia Bilionera, TJ Miles, Radu Itu, Elena Chiriac, Robert Niță și Laura Giurcanu sunt cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, show prezentat de Daniel Pavel.

Survivor România 2022. Ce au voie concurenții să pună în bagaj?

Atât Faimoșii, cât și Războinicii, se pregătesc intens pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană. Peste numai câteva zile, aceștia își vor lua zborul către destinație, iar până atunci mai au puțin timp se mai antreneze și și pregătească bagajul. CIAO.RO a aflat ce au voie și ce nu conțină bagajele concurenților la Survivor România 2022.

Gri, negru, albastru – culori interzise

Fiecare concurent are dreptul și ia 3 tricouri simple, același model, ră logo-uri vizibile, branduri. Culorile interzise sunt gri, albastru, negru sau alte culori țipătoare, neon.

Pe lista cu îmbrăcăminte se mai regăsesc 10 seturi de lenjerie intimă identice, 10 perechi de șosete uni, la fel, 3 seturi de bikini și 3 maiouri sau bustiere simple pentru sport, și acestea nu aibă vreun logo sau nume de brand inscripționat.

Pentru nopțile reci, concurenții au voie și pună în bagaj 3 perechi de pantaloni lungi, identice, la fel și 3 bluze de trening sau hanorace. La capitolul încălțăminte, concurenții au voie și ia o singură pereche de adidași negri. De asemenea, Faimoșii și Războinicii mai au voie și ia 3 combinații de outfit diferite, de petrecere, acestea fie smart casual.

Ce primesc concurenții de la Survivor România 2022 odată ajunși în Republica Dominicană

Odată ajunși acolo, Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2022 primesc un rucsac gol în care și pună câte un tricou, o pereche de pantaloni și o bluză de trening. Acolo, ei mai primesc o mică trusă cu periuță de dinți, pastă, aparat de ras și pieptene. Desigur, li se va da și hârtie igienică, însă wc nu au, așa își vor face nevoile în natură, se pare. Pe lângă astea, crema SPF nu le va lipsi concurenților.

Cei care au de urmat tratamente sunt nevoiți aducă hârtie de la medic în care se specifică ce medicamente iau. Exact cele de care au nevoie, pentru a le putea avea în bagaj, altfel nu le este permis le ia.

Publicat: 04 ian. 2022, 20:57 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă