VIDEO EXCLUSIV| Am fost acasă la Georgiana Lupu, fosta războinică de la Survivor! Are zeci de medalii și cupe, dar viața a devenit mai dură cu ea decât în junglă

Publicat: 28 dec. 2021, 18:38 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

CIAO.RO a fost acasă la Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor! Tânăra locuiește în Bacău, într-o garsonieră pusă la dispoziție de primărie. Pe pereți, pe mese, dar și pe pervazul de la geam, sportiva și-a înșirat zecile de cupe și medalii pe care le-a câștigat la competițiile sportive. Agățată pe perete este și bandana pe care a purtat-o la Survivor!

Georgiana Lupu ne-a dezvăluit într-un interviu exclusiv ce face, cu ce-și ocupă timpul, dar și ce planuri are de Sărbători. Tânăra, născută în penitenciar, are de gând să-și petreacă acest sfârșit de an în compania unor prieteni pe care îi numește “familie” dar și să meargă cu uratul și colinda să facă bani.

Acasă la Georgiana Lupu de la Survivor, pe pervaz, se găsesc zeci de medalii și cupe

Reporter: Ce faci, cum ești? Lucrezi, ți-ai găsit de muncă?

Georgiana Lupu: Pe acasă, ce să fac. Nu pot să lucrez, că n-am vaccinul. Am fost plecată în străinătăte, am muncit, că aveam niște datorii, și am venit înapoi.

Reporter: În străinătate unde?

Georgiana Lupu: În Germania. 3 săptămâni.

Reporter: Și ce ai muncit în Germania?

Sportiva a lucrat ca agent de pază 3 săptămâni: „Mi-am achitat aproape toate datoriile”

Georgiana Lupu: Ca agent de pază. Am atestat, tradus.

Reporter: Și de ce doar 3 săptămâni?

Georgiana Lupu: Păi nu aveam certificat verde, nu mai puteam lucra.

Reporter: Cât ai câștigat în 3 săptămâni? Ți-ai putut achita datoriile?

Georgiana Lupu: Am câștigat 1.000 și ceva de euro. Mi-am achitat aproape toate datoriile. Mai am…

Reporter: Acum nu te poți angaja că n-ai certificat verde. Astă vară lucrai cu ziua, mai ajutai vecinii, mai culegeai o găleată cu cireșe, mai spălai un covor. Acum, din ce îți mai câștigi banii?

Georgiana Lupu: Aștept să vină Sărbătorile ca să merg cu uratul și cu colindul (râde – n.r.). Glumesc. Nu știu, îmi caut de ceva timp, dar trebuie să fie și ceva care să-mi placă. Dacă mă angajez și nu-mi place locul de muncă sau persoanele cu care lucrez, salariul, distanța… nu neapărat că sunt pretențioasă, dar vreau să fac ceva care să-mi placă și să fie de lungă durată.

Georgiana Lupu de la Survivor s-a apucat de MMA

Reporter: Pe partea de sport, nu te-ai gândit să faci ceva? Să te angajezi la o sală poate?

Georgiana Lupu: E și rasistă lumea. Scurt pe doi. Da, mi-aș dori în domeniul ăsta, dar unde? Foarte multă lume este invidioasă pe mine și mă vede la un nivel extraordinar. Și eu nu sunt.

Ai văzut și tu câte cupe și câte medalii am.

Reporter: Îmi spuneai că te-ai apucat de un alt sport…

„Antrenorul meu se roagă să vin la câte două antrenamente, eu încerc să-i explic că am calculate veniturile”

Georgiana Lupu: Da, lucrez. Fac sport pentru mine ca să slăbesc, nu stau bine cu kilogramele. M-am îngrășat. Câte kilograme am slăbit, atâtea am pus înapoi. 10 kilograme am slăbit, 10 am pus înapoi. Sper să fie bine, să mă învăț cu antrenamentele, că acum e alt sport, nu e atletism sau bob, dar are o oarecare legătură cu celelalte sporturi pe care le-am făcut înainte. La sportul de contact îți trebuie nervi, zvâc. MMA. Prima dată să slăbesc că apoi… îmi doresc direct titlu mondial (râde – n.r.). MMA, lupte în cușcă!

Antrenorul meu se roagă să vin la câte două antrenamente, eu încerc să-i explic că am calculate veniturile, îmi trebuie masa, îmi trebuie mai multe lucruri și nu m-aș descurca să vin la două antrenamente. Am nevoie de suplimente alimentare, echipamente. Mai am din echipamentele din trecut, dar multe nu-mi mai vin. E foarte greu. Ca să faci sport de performanță trebuie să și inveștești. Și dacă n-ai cum… faci și tu cum poți.

Reporter: Te-ai gândit să te duci din nou la Survivor? Ai mai accepta dacă ai primi propunerea?

Georgiana Lupu: Nu cred că m-ar mai chema. Eu m-aș mai duce. Deși încă mai am frică de apă, de înălțime. Eu eram foarte bună pe îndemânare.

Georgiana Lupu: „Am început să-i dau dreptate lui Zanni”

Reporter: Mai ții legătura cu vreun fost coleg de la Faimoși, de la Războinici?

Georgiana Lupu: Da, dacă le scriu, o parte dintre ei mi-ar răspunde. Majda, Simona, Roxana Nemeș. Surprinzător, nu vorbesc cu Elena… WOW! Cu ea m-aș fi așteptat să țin legătura în continuare. Schimbare de caracter la ea… nu știu. Ușor, ușor am început să-i dau dreptate lui Zanni. Aia e, poate am văzut-o eu altfel.

Reporter: I-ai scris, ai sunat-o și nu ți-a răspuns?

Georgiana Lupu: De multe ori, da. Aveam și eu niște proiecte și am invitat-o pe ea… Dacă aș fi invitat pe altcineva sunt sigură că ar fi venit. La ea nu mă așteptam să nu vină sau să nu răspundă.

M-am mai întâlnit cu Jador, că e din Bacău.

Reporter: Cu Jador ai rămas în relații ok deși v-ați ciondănit puțin voi, acolo…

Georgiana Lupu: Da. M-a făcut balenă atunci. Dar… Jador e Jador. Da, vorbesc cu el. Dacă îi scriu, îmi răspunde. Îmi răspund persoane la care nu mă așteptam, de la Războinici aproape toți îmi răspund. De la Faimoși, 2,3,4… Și cam toți spuneau că “o să te ajutăm, o să fim alături de tine după ce ieși din competiție”. Știam că nu va fi așa. Cu Culiță mi-aș fi dorit să vorbesc… cu mai mulți.

Reporter: Cu mama ta ai mai vorbit? Știu că nu aveați o relație apropiată.

Georgiana Lupu de la Survivor, despre mama ei: „Nu mi-aș fi dorit să am o mamă ca ea”

Georgiana Lupu: Cu mama vorbesc, dar nu foarte mult. Dacă am deschis subiectul de tata, gata, s-a rupt tot. Cu ea pot să vorbesc despre orice, mai puțin despre tata. Nu-mi zice, o apucă nervii. Dacă vorbesc cu ea nu înseamnă că a meritat-o. Nu mi-aș fi dorit să am o mamă ca ea. Vorbesc așa… să dau și eu un semn de viață.

Reporter: Ea unde este acum?

Georgiana Lupu: În Italia.

Reporter: Și de Sărbători ce ai de gând să faci? Te duci până la mama ta?

Georgiana Lupu: Doamne Ferește! Am mai fost o dată și m-a ținut într-o casă părăsită… mă mai duc o dată?! Am înnebunit?!

Nu m-a ținut cu ea în casă, ci într-o casă părăsită. La 18 ani am fost.

Ce face de Sărbători, Georgiana Lupu?

Nu știu… Îmi place foarte mult să patinez și mă duc iarna la patinoar… Iar Sărbătorile probabil le voi face cu niște persoane care mă doresc prin preajma lor. Prieteni. Prietenii sunt familia mea. Cei buni, nu falși și mincinoși.

Reporter: Cu partea sentimentală cum stai? Ai iubit?

Georgiana Lupu: La capitolul ăsta mereu a fost complicat. Nu mă bag în nimic care să fie simplu. Sufletul ăsta al meu nu știu cum face de mereu se bagă în complicații (zâmbește – n.r.). Ce să zic… în momentul de față, sufăr. De 3 luni. Îmi place de cineva, dar este într-o relație și atunci… e mai complicat. Nu am fost cuplați, e o atracție foarte mare. Am mai pățit chestia asta, dar a fost trecător. Dacă nu e trecător, atunci îmi pun un semn de întrebare.. acum nu e trecător.

E aiurea că are relație.

Reporter: Ai un mic “Altar” în cameră, să-i spunem. Cu foarte multe iconițe, lumânări, mir…

Georgiana Lupu: Dacă sunt singură… cine e lângă mine? Dumnezeu. Cine Îmi dă putere să merg mai departe?

Când mă gândesc la trecut și mă uit la prezent îmi dau seama că am ajuns până aici doar cu ajutorul lui Dumnezeu. Avem o legătură specială eu cu Dumnezeu. Mai nou și cu Universul. Citesc foarte mult, încerc să mă documentez ca să mă deștept.

Reporter: Mergi și la biserică, la fel de des cum mergeai când erai copil?

Georgiana Lupu: Probabil de aceea mă iubește Dumnezeu că în copilăria mea nu stăteam ca alții și băteam mingea… eram școală, antrenament și biserică. Că acasă (orfelinate – n.r.) nu aveam mâncare că mi-o luau ăia mai mari. Mă duceam la biserică pentru a avea ce să mănânc. Pomană. Știam ora și înmormântările, ora și nunțile. Nu mi-e rușine să recunosc. M-am descurcat, mă iubea un cartier întreg. Nu cred că este ceva greșit să te duci la biserică să te rogi și apoi să stai să mănânci la o masă.

 

 

Publicat: 28 dec. 2021, 18:38 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă