Georgiana Lupu de la Survivor, dezvăluiri șocante: ”Lucrez cu ziua, mai împrumut bani. Îmi caut de muncă, dar sunt mulți rasiști”

Publicat: 25 Jul. 2021, 10:50 Vedete
Georgiana Lupu de la Survivor, dezvăluiri șocante: ”Lucrez cu ziua, mai împrumut bani. Îmi caut de muncă, dar sunt mulți rasiști”

Georgiana Lupu de la Survivor are o poveste de viață extrem de tristă. Tânăra a trecut prin momente cumplite în copilărie, iar după eliminarea din cadrul competiției viața ei a rămas la fel de dificilă. Deși a primit cadou o garsonieră, ea spune că îi este imposibil să-și găsească un loc de muncă stabil din cauza discriminării. 

Reporter: Ce ai făcut cu banii câștigați la Survivor?

Georgiana Lupu: I-am investit în mobilă pentru că am primit o garsonieră de la primărie, însă era goală. Și am avut și câteva datorii. S-au dus foarte repede. Am mai ajutat câțiva copilași, cum am zis, cu anumite pachete, haine, dulciuri. Copii care au crescut fără mamă, fără tată… pentru că n-am uitat de unde am plecat și n-o să uit niciodată.

Reporter: Și acum nu ai niciun venit?

Georgiana Lupu: Nu. Trăiesc așa… mai lucrez cu ziua, mai împrumut bani.

Reporter: Ce înseamnă că lucrezi cu ziua? Ce anume faci?

Georgiana Lupu: Mă mai duc la vecini, la prieteni să-i ajut cu diverse lucruri. Azi spăl un covor, mâine culeg o găleată cu vișine sau cireșe… poimâine mut o mobilă… lumea are treabă, acum, pe timp de vară se adună praful în case, mulți fac curățenie generală…

Reporter: Și din echipa Faimoșilor cu cine te-ai certat?

Ce spune Georgiana Lupu despre câștigătorul Survivor: “Sper să învețe să respecte o femeie”

Georgiana Lupu: Cu Alexandra Stan m-am certat dintr-o chestie care n-a fost înțeleasă. M-am certat un pic cu Zanni fiindcă o apăram pe Elena. Dar nu foarte mult. Zanni mi-a fost foarte drag. L-am susținut, i-am înțeles povestea de viață.

Reporter: Zanni a câștigat.

Georgiana Lupu: A câștigat. A fost o poveste asemănătoare cu a mea, viața lui, să zicem, în mare. Nu e chiar ca a mea că eu am trecut prin mai multe greutăți decât el, de o mie de ori, 100%. Mă bucur că a câștigat cineva care avea nevoie de bani. Asta contează foarte mult. Sper să realizeze și să învețe să respecte o femeie. Eu n-am suportat niciodată o persoană care jignește o femeie.

Reporter: Și el le jignea pe fete?

Georgiana Lupu: Da. A fost un complot, băieții contra fetelor, multă lume a observat asta. Și chiar au fost date afară fetele, primele, la eliminare. Au ieșit foarte multe fete, la sfârșit au rămas numai baieți. Fetele n-o să aibă niciodată aceeași putere ca băieții, dar s-a văzut că erau foarte multe care au rezistat și care aveau calități sportive. Sunt multe care au demonstrat pe trasee că pot – Ana, Mellina, Marilena – aducea foarte multe puncte la început, Maria, Simona Hapciuc. Au demonstrat că se poate, au demonstrat că sunt bune. Chiar și eu.

Eu am fost declarată de toată echipa – acum nu știu dacă mai recunoaște cineva – fiind cea mai bună pe îndemânare, cea mai bună pe final. Dacă ar fi fost trasee fără apă, sau dacă ar fi fost trasee doar de îndemânare, probabil că eu aș fi fost câștigătoarea trofeului Survivor Romania. Dar asta este! Probabil Dumnezeu a ținut cont ca eu am foarte multe cupe și medalii acasă și că cine a luat trofeul n-a văzut o medalie sau o cupă în viața lui și că a meritat mult mai mult.

I-a fost menit de la început. Cum am și spus public, am postat și pe Instagram. S-a văzut că a luptat foarte mult, a fost bun și pe traseu, a adus puncte foarte multe. Asta e părerea mea. Că a câștigat o persoană care chiar avea nevoie și care a trecut prin greutăți. Eu știu cum e. Nu e usor să nu ai pe nimeni, să crești fără mamă, fără tată și să te descurci în lumea asta rea.

Georgiana Lupu, despre Zanni, finalistul Survivor: “A câștigat pe bune și chiar a meritat”

Reporter: Ți s-a părut că a fost favorizat vreun concurent?

Georgiana Lupu: Au spus mulți ca Faimoșii au fost favorizați, chestia asta nu este adevărată. Ei sunt cunoscuți, susținuti de public, sunt persoane publice și ceilalți de la Războinici sunt așa cunoscuți.

Nu mi s-a părut că au fost favorizați. Fiecare a dat ce a putut pe traseu și în competiție în așa fel încât să rămână cât mai mult. Nici câștigătorul nu a fost favorizat. A câștigat pe bune și chiar a meritat. Pe plan sportiv și că a trecut prin greutăți. Pe plan comportamental nu merita să câștige trofeul, asta este părerea mea.

Reporter: Pe tine te-a jignit vreodată?

Georgiana Lupu: N-avea cum să mă jignească pe mine Zanni pentru că eu sunt o persoană impulsivă mai ales când am dreptate. Mă enervez repede când am dreptate. Dar dacă știi cum să-mi spui lucrurile și-mi explici și eu înțeleg, spun “da, frate, ai dreptate”, dăm mâna, nu mai zic nimic.

Publicat: 25 Jul. 2021, 10:50 Vedete
Pe aceeași temă