EXCLUSIV! Zannidache, marele câştigător al emisiunii Survivor România 2021, şi-a spus părerea reală despre Cătălin Măruţă: “Bârfele alea ascunse”

Publicat: 30 apr. 2022, 18:44 Autor: Grigoriev Gabriela Arhiva

Zannidache, marele câştigător al show-ului de supravieţuire Survivor România 2021, prezintă Survivor: Extrashow, pe VOYO.

Zannidache a fost marele câştigător al show-ului de supravieţuire Survivor România 2021, iar de când a primit trofeul, viaţa lui s-a schimbat.

Controversatul tânăr nu este doar un artist de succes, cu sute de mii de fani, ci şi moderator de emisiuni online. El este gazda Survivor: Extrashow, emisiune difuzată pe VOYO.

Ei bine, îndrăgitul solist a vorbit, recent, şi despre colegul său cu mai multă experienţă în showbiz, Cătălin Măruţă. Zanni îl admiră pe prezentatorul tv, dar a folosit câţiva termeni coloraţi, caracteristici lui, când s-a comparat cu soţul Andrei.

Zanni, marele câştigător Survivor România 2021, a recunoscut că se uită foarte rar la emisiunea care l-a consacrat

“Eu nu mă uit la episoadele de la Survivor şi primesc nişte întrebări. Zice “întrebi asta, asta şi asta”.”Păi asta întreb eu concurentul?” “Da”. N-am ce să le spun, că eu nu m-am uitat la ediţii ca să am ce să-i întreb. Dar am văzut la Măruţă că sunt unii care se uită la episoade, analizează bine şi întreabă fix bârfele alea ascunse. Ia uite-l pe Măruţă, are oamenii lui… Bine, eu nu mă compar cu Măruţă… Eu sunt mic, el e capul… Ca idee, mă mai uit la Survivor, dar nu pot să vizionez ceva unde ştiu că am fost şi am făcut mai bine. De aceea nu pot să mă uit”, a declarat Zannidache, în exclusivitate pentu CIAO.RO.

Zannidache, marele câştigător Survivor România 2021, a reuşit să-şi cumpere un apartament

Înainte de plecarea la Survivor România 2021, Zanni mărturisea că visul lui este să-şi cumpere o casă. După ani trişti, plini de neajunsuri, petrecuţi la orfelinat, solistul îşi dorea o locuinţă doar a lui, un loc unde să se simtă în siguranţă.

Iar visul lui a devenit realitate după ce a câştigat sezonul al doilea al show-ului de supravieţuire. Premiul pecuniar nu i-a ajuns, însă, pentru a-şi achiziţiona casa la care râvnea, dar ajutorul a venit de unde se aştepta mai puţin.

Mii de fani ai cântăreţului au strâns bani şi i-au dăruit suma de care avea nevoie. În nenumărate rânduri, acesta le-a mulţumit admiratorilor lui pentru gestul minunat.

 

 

 

 

Publicat: 30 apr. 2022, 18:44 Autor: Grigoriev Gabriela Arhiva
Pe aceeași temă