Ce spune Zanni despre foștii concurenți de la ”Survivor România”. Cum îi caracterizează pe Jador, Culiță Sterp și Cătălin Moroșanu

Publicat: 13 Jul. 2021, 22:12 Vedete

Zanni este marele câștigător al premiului oferit de show-ul ”Survivor România” de la Kanal D. Tânărul, după luni de zile petrecute departe de cei dragi, de țară și de pasiunile sale, a reușit să câștige show-ul din Republica Dominicană. Premiul cel mare a fost de 50.000 de euro!

Zannidache Edmond Hubert a vorbit în cadrul unui interviu oferit pentru emisiunea ”Teo Show” despre foștii săi colegi, concurenți în show-ul de supraviețuire. După ce Zanni a intrat în posesia trofeului de la ”Survivor”, a povestit în emisiune ce a însemnat această experiență pentru el, dar și cum i-a privit pe foștii săi colegi din echipa Faimoșilor.

Despre Roxana Nemeș, Zanni a spus: „Cu ea m-am înțeles foarte bine, râdeam foarte mult, dar a plecat cu multă ură în suflet, cu ranchiună pe toți, ea mai susținea și niște chestii, nici nu am stat mult cu ea ca să îmi fac o părere.

Era ușor spurcată la gură, nu puteai să vezi părțile bune pentru că avea niște părți nasoale care dădeau la o parte tot ce era frumos la ea. Nu era un exemplu bun, mai ales ca are un copil”.

Ce a spus Zanni desăre Jador, Culiță și Cătălin Moroșanu

De asemenea, el a continuat seria dezvăluirilor și despre Jador: ”Atitudinea lui era la modul că dacă ajungeam în țară și toată lumea spunea că Jador e regele, Dumnezeul nostru, el ar fi spus „cam mult v-a luat să vă dați seama”. Un băiat foarte sufletist, dar ne-a stricat competiția”.

Cât despre Culiță Sterp, Zanni a mărturisit: ”M-am certat și cu el de câteva ori, a fost o luptă de interese, dar care e normală. A avut momente în care m-a judecat greșit, nu mă așteptam să îmi spună el așa ceva, doar pentru că le auzise de la Elena și de la Jador. Dar mi-a plăcut mult de el, cum îl vede lumea așa este, e genial”, scrie wowbiz.

Cât despre Cătălin Moroșanu, Zanni l-a desconsiderat în primă instanță: ”E o antiteză intre aprență și cine este el cu adevărat. L-am desconsiderat la prima aparență, dar s-a dovedit a fi un om trecut prin viață, rupe școala în două. Dar în emisiune a vrut să tragă doar de sfoara câștigătoare, nu de cea corectă”.

 

sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 13 Jul. 2021, 22:12 Vedete
Pe aceeași temă