Cine va câștiga Survivor România 2021! Publicul și-a ales favoritul

Publicat: 03 feb. 2021, 11:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lupta din Republica Dominicană este una foarte strânsă! Concurenții dau tot ce au mai bun pentru a câștiga marele premiu și chiar dacă competiția este încă la început, publicul începe să își aleagă favoriții. Mulți se întreabă cine va câștiga marele premiu.

Încă de la începutul competiției, Culiță Sterp și Jador au fost doi dintre preferații oamenilor de acasă. Celebrii artiști au arătat o față complet diferită, după ce au acceptat să renunțe la luxul de acasă pentru a trăi în sălbăticie, fără multe dintre lucrurile cu care ei, dar și ceilalți concurenți erau obișnuiți.

Cine ar putea să câștige Survivor România 2021

Alexandru Ceaușu, regizorul muzical care colaborează cu cei doi artiști și care îi cunoaște la fel de bine pe amândoi, și-a spus părerea în legătură cu persoana care ar putea câștiga competiția în acest an.

Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, acesta susține faptul că cei doi nu au surprins cu nimic până acum, în schimb a vorbit despre cum îi vede pe cei doi în competiție.

“Cei doi nu joacă un rol acolo, în Republica Dominicană. Din câte i-am văzut la lucru, aş spune că amândoi sunt la fel cum se prezintă şi atunci când stau în faţa camerelor de luat vederi!

Culiţă e genul de om cu un comportament ascultător, care nu comentează prea mult situaţia şi face exact ce i se cere. Ceva de genul . Aşa îl percep şi în concurs. Jador, dimpotrivă, vrea să-şi impună punctul de vedere. El e un copil mai mare, căruia trebuie să-i explicit cu argumente puternice de ce trebuie să facă ce tu decizi ce nu trebuie să facă. De abia după ce înţelege şi-ţi dă dreptate în sinea sa, pune şi în practică, altfel nu va face asta în ruptul capului!”, a spus Ceauşu, pentru sursa citată.

Premiul pentru câștigătorul Survivor România 2021

Câștigătorul Survivor România 2021 va pleca acasă cu o sumă frumoasă, deși mai iau de trecut prin foarte multe obstacole până la final.

Faimosul sau Războinicul care va învinge în această competiție se va întoarce în România mai bogat cu 250.000 de lei.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 03 feb. 2021, 11:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă