Cu ce s-a ocupat Culiță Sterp înainte să devină celebru: ”Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă”

Publicat: 18 Jan. 2021, 15:37 Vedete

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală. Puțini știu însă cu ce se ocupa artisul pe când avea 19 ani. În cadrul unui interviu vedeta a vorbit despre copilăria sa.

Culiță Sterp este unul dintre concurenții care se luptă pentru marele premiu de la Survivor în Republica Dominicană. Faptul că este obișnuit cu munca de jos îl ajută acum pe faimos în parcursul din competiție.

Culiță Sterp, obișnuit cu munca de mic

Culiță Sterp recunoaște faptul că a muncit la câmp pentru a-și ajuta familia. Artistul nu uită de unde a plecat și mărturisește că acele vremuri l-au ajutat să devină cine este astăzi.

„Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă”, a spus acesta, potrivit click.ro.

„Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere, 60 la sută era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori. Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil. De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi… aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile. Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1.000 de miei. Am moșit peste 1.000 de oi. Aveam 19-20 de ani atunci”, a mai povestit Culiță Sterp.

Culiță Sterp se gândește la nuntă și copil

De câteva luni, Culiță Sterp se iubește cu o tânără domnișoară pe nume Daniela. Pare-se că fata i-a furat inima cântărețului. Recent, Culiță a fost anul trecut într-o emisiune la Antena Stars unde a și vorbit despre ceea ce își dorește în viitor. Așa cum spune și artistul, va merge și a doua oară în fața altarului și, mai mult decât atât, se gândește să devină și tătic. Chiar dacă el a mai fost o dată în fața altarului, este dispus să meargă și a doua oară, pentru că ”orice fată vrea să fie mireasă”.

”Nu mă gândesc acum în momentul ăsta ( n.r. la nunta), însă pe viitor da. Orice fată vrea să fie mireasă. Eu dacă am mai fost odată asta nu înseamnă că pe fata care o să fie cu mine să nu o fac mireasă, e ceva ce unește doi oameni. Mai mult decât căsătorie mă gândesc la copii”, a spus Culiță pentru Star News, anul trecut.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 18 Jan. 2021, 15:37 Vedete
Pe aceeași temă