Cum s-au cunoscut, de fapt, Culiţă şi iubita sa. Celebrul artist a dat cărţile pe faţă!

Publicat: 09 Jun. 2021, 12:49 Vedete

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată! Cei doi au vorbit recent despre povestea lor de dragoste şi le-au dezvăluit fanilor cum şi unde s-au cunoscut pentru prima dată.

Zilele acestea cei doi îndrăgostiţi urmează să îşi ţină băieţelul în braţe! Emoţionaţi aceştia fac ultimele pregătiri şi împărtăşesc aceste momente cu fanii lor prin intermediul reţelelor de socializare.

Puţini sunt cei care ştiu faptul că artistul și iubita lui se cunosc de pe vremea când erau la liceu. Cei doi au fost colegi de clasă, iar în cadrul unui vlog au vorbit despre relaţia lor de la acea vreme. Mai mult, Daniela le-a arătat prietenilor virtuali şi câteva fotografii cu partenerul său, despre care spune că nu s-a schimbat foarte mult deşi au trecut 10 ani.

Daniela Iliescu: Ia uitați, seamănă?

Culiță Sterp: Dar tu, ia uitați, seamănă? Ăsta e albumul nostru din liceu, știți că noi am fost în aceeași clasă. Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă.

Daniela: Eram fată serioasă, dragă.

Culiță: Păi ești fată serioasă și acum, dar de ce nu mă bagai în seamă?

Daniela: Aveam iubit.

Culiță: La 16 ani aveai iubit, alea sunt relații așa de copii. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun.

”Tu frumoaso, în primul rând mă bucur că am avut o prietenă și o colegă atât de nebună și de bună și că o să o am în continuare pentru că sunt sigur că o să rămânem la fel de buni prieteni sau poate și mai buni.

Tu…glumele tale…râsul ala al tău, de când începeai, uitai să te mai oprești.  Când mă gândesc, u știu ce să fac, să râd că au fost sau să plâng că se termină. Tu ai fost emblema fetelor din clasa asta și tu știi”, a fost mesajul pe care artistul i l-a trimis actualei partenere în liceu.

Culiță: Ca să vedeți cum le unește Dumnezeu pe toate. Asta e de acum 10 ani.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 Jun. 2021, 12:49 Vedete
Pe aceeași temă