Culiță Sterp are o nouă iubită! A dat-o uitării pe Carmen de la Sălciua?

Publicat: 30 Jun. 2020, 07:53 Vedete

În prezent, parcă e din ce în ce mai greu să îți faci o relație. Dar vedetele nu simt neapărat această ”greutate” pe umeri!

Pentru mult timp, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost împreună. Ba s-au despărțit, ba s-au împăct și tot așa, până când au luat decizia de a o lua pe drumuri separate, definitiv. Dar în timp ce Carmen de la Sălciua este supărată pentru că este singură, pe de altă parte, Culiță Sterp și-a făcut, între timp, iubită. A postat și imaginea cu ea! Pare-se că noua parteneră care i-a furat inima frumosului cântăreț este Daniela!

”Uitați ce iubită frumoasă am și ea zice că nu e frumoasă”, a spus Culiță Sterp pe Instastory, arată Viva.

Carmen de la Sălciua: ”Cine a zis că sunt singurică?”

Chiar dacă oferă recomandări urmăritorilor săi de pe internet, Carmen de la Sălciua a și răspuns la o întrebare arzătoare de pe buzele oamenilor: are sau nu o relație? Artista a lăsat loc de interpretare în luna martie!

Carmen de la Sălciua a fost întrebată cum se simte singură, acum că artistul Culiță Sterp nu mai este alături de ea. Dar cântăreața, cu moralul ridicat, a răspuns ”Cine a zis că sunt singurică?”.

Carmen: ”A durat mult până să îmi construiesc acest nume”

Tânăra de 31 de ani a învățat, între 2003 și 2007, la Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia.

„Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine.

Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa încât nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni.

După terminarea liceului mi-am găsit o formaţie de băieţi tineri cu care am început sa cant la nunţi, la petreceri.. A durat mult pana sa îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândra ca nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evoluţia mea!

Asta s-a şi întâmplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume. Minunea asta îi aparţine lui Dumnezeu şi ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cântecului şi sa îl împărtăşesc cu toată lumea care mă iubeşte şi mă ascultă!”, a spus Carmen de la Salciua, potrivit stiri24.biz.

Publicat: 30 Jun. 2020, 07:53 Vedete
Pe aceeași temă