Carmen de la Sălciua, o nouă relație, după despărțirea de Culiță Sterp? ”Cine a zis că sunt singură?”

Publicat: 18 Mar. 2020, 09:40 Vedete

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au avut o relație cu suișuri și coborâșuri. Cei doi artiști ba s-au despărțit, ba s-au împăcat, dar de data aceasta separarea pare a fi definitivă.

Recent, frumoasa artistă Carmen de la Sălciua a fost întrebată cum se simte singură, acum că artistul Culiță Sterp nu mai este alături de ea. Dar cântăreața, cu moralul ridicat, a răspuns ”Cine a zis că sunt singurică?”. Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciua se și mută într-o locuință nouă și le va arăta admiratorilor de pe internet procesul prin care va trece artista pentru a avea confortul mult dorit. Dar, totuși, oare cântăreața se află într-o relație cu o altă persoană?

„Nu m-am mutat încă… urmează cea mai grea parte… modele, stiluri, mobilier… mai este de lucru… dar vă promit să vă arăt și vouă rezultatul”, a mai scris artista pe Instagram.

Carmen de la Sălciua a spus adevărul despre despărțirea de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care se deduce faptul că ea și Culiță Sterp nu mai formează un cuplu. Mai mult decât atât, ea și Culiță nu mai scot piesa ”întoarce-te acasă”, iar colaborarea nu va mai avea loc între cei doi, potrivit Cancan.

“Îmi cer scuze față de toți cei care ne-ați iubit împreună sau prin prisma melodiilor și așteptați cu sufletul la gură această melodie (n.r.: «Întoarce-te acasă», piesa pe care urma să o lanseze alături de Culiță Sterp). Nu va mai fi lansată și voi fi sinceră cu voi. Nu suntem niciunul doar un produs media! Suntem niște oameni care nu pot să joace niște roluri. Eu, personal, nu mai pot fi un om care zâmbește și cântă în fața unor oameni cu mii de cuțite în suflet. Fiecare are drumul lui acum! Fiecare are o carieră și fiecare are succesul lui!”, a declarat îndrăgita cântăreață.

De asemenea, Carmen de la Sălciua a mai notat câteva rânduri care duceau cu gândul la despărțirea dintre cei doi.

“Nu putem apăsa un buton și să facem lucrurile să fie perfecte! Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid”, a scris Carmen.

Publicat: 18 Mar. 2020, 09:40 Vedete
Pe aceeași temă