Carmen de la Sălciua a ajuns la spital! Artistei i s-a făcut rău înainte de a urca pe scenă

Publicat: 10 Feb. 2020, 15:24 Vedete

Carmen de la Sălciua a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău chiar înainte de a urca pe scenă, la un eveniment din Bihor.

Frumoasa cântăreață a avut de onorat un concert în Bihor, însă a ajuns direct la spital, după ce s-a făcut un apel la 112. Înainte de a se urca pe scenă, a avut o cădere de calciu și un atac de panică. Din primele informații, ar fi vorba despre o oboseală excesivă. Medicii i-au făcut investigații pentru a i se oferi un diagnostic corect, scrie Cancan.

Câte clase are Carmen de la Sălciua

Pe numele ei real Carmen Racolta, a muncit extrem de mult pentru a-si construi o cariera in industria muzicala. A recunoscut ca, pe vremea liceului, a fost extrem de saraca incat a avut nevoie de ajutor pentru a putea absolvi.

Carmen de la Salciua a invatat, intre 2003 si 2007, la Liceul de Muzica si Arte Plastice din Alba Iulia. Nu s-a lasat si a muncit din greu, reusind sa se numere printre cei mai buni.

„Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine.

Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa încât nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni.

După terminarea liceului mi-am găsit o formaţie de băieţi tineri cu care am început sa cant la nunţi, la petreceri.. A durat mult pana sa îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândra ca nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evoluţia mea!

Asta s-a şi întâmplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume. Minunea asta îi aparţine lui Dumnezeu şi ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cântecului şi sa îl împărtăşesc cu toată lumea care mă iubeşte şi mă ascultă!” a spus Carmen de la Salciua, potrivit stiri24.biz.

Publicat: 10 Feb. 2020, 15:24 Vedete
Pe aceeași temă