Adevărul despre relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Ce spun fanii despre despărțirile și împăcările lor

Publicat: 23 Dec. 2019, 12:46 Vedete

Care ar fi, de fapt, adevărul despre relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp? Fanii celor doi artiști au reacționat!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt, cu adevărat, doi cântăreți foarte respectați în mediul artistic, dar ultima perioadă nu a fost foarte favorabilă pentru cei doi.

S-au despărțit și s-au împăcat de multe ori, iar acum au intrat în ”vizorul” admiratorilor de pe social media. Acum ceva timp în urmă, Culiță nota pe o rețea de socializare că ar suferi din dragoste, lăsând o ”portiță” în mintea fanilor că cei doi s-ar fi despărțit iar. Însă, recent, au anunțat că vor concerta împreună în luna ianuarie în cadrul unui eveniment.

Cei doi nu se au încă la ”follow” pe rețelele de socializare, deși s-au etichetat. Fanii ar susține faptul că împăcările și despărțirile lor ar fi ”o regie”.

“Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem… Semințe! Și… Iată-ne, din nou zâmbind! La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! ? Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a fost mesajul lui Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp, potrivit Cancan.

Publicat: 23 Dec. 2019, 12:46 Vedete
Pe aceeași temă