A rupt tăcerea! Carmen de la Sălciua a spus adevărul despre despărțirea de Culiță Sterp

Publicat: 03 Mar. 2020, 15:29 Vedete

S-au despărțit, s-au împăcat, s-au iubit, dar dragostea s-a dus…Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au separat din nou, iar celebra artistă a făcut un anunț important pentru urmăritorii ei.

Carmen de la Sălciua a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care se deduce faptul că ea și Culiță Sterp nu mai formează un cuplu. Mai mult decât atât, ea și Culiță nu mai scot piesa ”întoarce-te acasă”, iar colaborarea nu va mai avea loc între cei doi, potrivit Cancan.

“Îmi cer scuze față de toți cei care ne-ați iubit împreună sau prin prisma melodiilor și așteptați cu sufletul la gură această melodie (n.r.: «Întoarce-te acasă», piesa pe care urma să o lanseze alături de Culiță Sterp). Nu va mai fi lansată și voi fi sinceră cu voi. Nu suntem niciunul doar un produs media! Suntem niște oameni care nu pot să joace niște roluri. Eu, personal, nu mai pot fi un om care zâmbește și cântă în fața unor oameni cu mii de cuțite în suflet. Fiecare are drumul lui acum! Fiecare are o carieră și fiecare are succesul lui!”, a declarat îndrăgita cântăreață.

De asemenea, în urmă cu câteva zile, Carmen de la Sălciua a mai notat câteva rânduri care duceau cu gândul la despărțirea dintre cei doi.

“Nu putem apăsa un buton și să facem lucrurile să fie perfecte! Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid”, a scris Carmen.

Câte clase are Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a învățat, între 2003 și 2007, la Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia. Nu s-a lăsat și a muncit din greu, reușind să se numere printre cei mai buni.

„Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine.

Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa încât nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni.

După terminarea liceului mi-am găsit o formaţie de băieţi tineri cu care am început sa cant la nunţi, la petreceri.. A durat mult pana sa îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândra ca nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evoluţia mea!

Asta s-a şi întâmplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume. Minunea asta îi aparţine lui Dumnezeu şi ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cântecului şi sa îl împărtăşesc cu toată lumea care mă iubeşte şi mă ascultă!” a spus Carmen de la Salciua, potrivit stiri24.biz.

Publicat: 03 Mar. 2020, 15:29 Vedete
Pe aceeași temă