Carmen de la Sălciua, criticată dur pe internet! ”Nu iți mai modifica pozele că știe toată lumea ce desfigurată ești”

Publicat: 25 Jun. 2020, 10:46 Vedete

O nouă zi, un noul val de ”hate”. Cu acest lucru se confruntă vedetele zilnic, fie că sunt din România, fie că sunt din altă țară.

Cu acest lucru s-a confruntat și Carmen de la Sălciua recent, când o persoană i-a comentat la una dintre fotografiile de pe rețelele de socializare.

O fotografie care a strâns mii de aprecieri din partea oamenilor s-a transformat rapid într-un ”teren de luptă” între utilizatori. Situația stă în felul următor: oamenii sunt împărțiți în trei tabere – cei care comentează de rău, cei care o apreciază pe artistă și…cei care observă! Cântăreața a preferat să nu răspundă comentariilor răutăcioase.

Comentariul care a criticat-o dur pe Carmen de la Sălciua este: ”La câte like-uri ai la o poză, ar trebui să ai câteva sute de comentarii, nu 20! E clar că îți cumperi followeri! Oricum ai comenturi numai de la conturi false și inculte, oamenii calumea nu te urmăresc! Și nu iți mai modifica pozele că știe toată lumea ce desfigurată ești! O zi frumoasă ca tine!”.

Carmen de la Sălciua a fost criticată dur de un internaut

Cine este Carmen de la Sălciua

Carmen de la Salciua este o artistă din România care are un succes incredibil! Tânăra de 31 de ani a învățat, între 2003 și 2007, la Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia.

„Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine.

Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa încât nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni.

După terminarea liceului mi-am găsit o formaţie de băieţi tineri cu care am început sa cant la nunţi, la petreceri.. A durat mult pana sa îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândra ca nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evoluţia mea!

Asta s-a şi întâmplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume. Minunea asta îi aparţine lui Dumnezeu şi ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cântecului şi sa îl împărtăşesc cu toată lumea care mă iubeşte şi mă ascultă!”, a spus Carmen de la Salciua, potrivit stiri24.biz.

Publicat: 25 Jun. 2020, 10:46 Vedete
Pe aceeași temă