Cine este Carmen de la Sălciua. Ce scrie pe Wikipedia despre ea

Publicat: 04 Jun. 2020, 16:00 Vedete
Cine este Carmen de la Sălciua. Ce scrie pe Wikipedia despre ea

Carmen de la Sălciua a devenit cunsocută în România în urmă cu doar 3 ani. În ultima perioadă, tânăra brunetă a ținut însă prima pagină a ziarelor, din cauza certurilor cu interpretul Culiță Sterp. Cei doi au fost căsătoriți, au divorțat, iar relația lor a fost presărată cu mai multe împăcări și despărțiri.

Cine este Carmen de la Sălciua

În vârstă de 31 de ani, Carmen de la Sălciua este o cunoscută interpretă de manele și muzică de petrecere. Tânăra a început să cânte pe la diverse evenimente încă din 2007, dar publicul larg a descoperit-o de-abia zece ani mai târziu. În 2017, aceasta a postat pe YouTube mai multe piese de-ale ei.

Melodiile interpretate de Carmen au fost primite foarte bine de oameni, iar cariera ei a început să o ia pe o pantă ascendentă. Acum, videoclipurile postate de tânără au milioane de vizualizări. De exemplu, vara trecută, piesa ”Ia spune-i lună” a fost ascultată de un milion de oameni în mai puțin de 24 de ore de la lansare. Succesul imens i-a adus și renumele de ”Regina YouTube-ului”.

Chiar dacă acum are cariera pe care și-a dorit-o și câștigă foarte mulți bani, viața nu a fost întotdeauna ușoară pentru Carmen de la Sălciua. Pe numele ei adevărat Carmen Maria Racolța, aceasta a avut serioase probleme financiare, pe când era doar o adolescentă.

”Povestea mea se aseamană foarte mult cu poveștile acelor artiști care au pornit de la practic nimic și au ajuns la Totul! Cam așa a fost și la mine. Doar că eu am visat atât de tare să ajung cântăreață, încât nimeni nu îmi putea lua visul ăsta. Nu aveam o bază, nu aveam posibilități, dar aveam visul și credința”, a dezvăluit frumoasa cântăreață.

În 2007, Carmen de la Sălciua a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia și de atunci s-a dedicat carierei muzicale.

De ce a divorțat Carmen de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a fost căsătorită până în 2018 cu interpretul Culiță Sterp. Cei doi au avut o relație încă din anul 2007, dar nu au reușit să-și salveze căsnicia. După mai multe certuri și împăcări, amândoi au decis că este spre binele lor dacă o vor lua pe drumuri separate.

Divorțul dintre cei doi a ținut mult timp prima pagină a ziarelor din România. Au existat zvonuri care susțineau faptul că bărbatul ar fi înșelat-o pe Carmen și aceasta nu ar fi putut să-și ierte soțul. De acolo ar fi pornit și certurile dintre ei și în ciuda faptului că interpretul ar fi făcut tot posibilul să evite despărțirea, lipsa de încredere a lui Carmen ar fi pus capăt relației.

Chiar dacă după divorț cei doi au mai avut anumite tentative de împăcare, se pare că până la urmă și-au spus adio definitiv. ”Cei care ne-ați iubit, atât pe mine, cât și pe Culiță, o puteți face în continuare, indiferent de situația dintre noi. Nu putem apăsa un buton și să facem lucrurile să fie perfecte! Când doi oameni funcționează diferit, nu trebuie judecați sau puși la zid”, declara Carmen în urmă cu doar câteva luni.

Publicat: 04 Jun. 2020, 16:00 Vedete
Pe aceeași temă