Elena Ionescu, câștigătoarea ”Survivor România”, șantajată! Câți bani i se cer vedetei

Publicat: 30 oct. 2020, 14:50 Autor: Andreea Voicu Vedete

Elena Ionescu, cea care a reușit să câștige competiția ”Survivor România”, emisiune care a fost difuzată de postul Kanal D, este victima șantajului.

Elena Ionescu a picat și ea în plasa hackerilor, după ce contul ei de Instagram a fost furat. Nu a mai putut intra pe contul ei de câteva zile și, totuși, contul este destul de crescut, având peste 200.000 de urmăritori. Ba mai mult decât atât, Elena Ionescu ar fi și șantajată, pentru că persoanele care i-au luat contul îi cer 1000 de euro în schimb, arată Cancan. Aceasta le-a cerut ajutorul persoanelor care o urmăresc pentru a-și recupera contul de pe platforma de socializare. Ultima fotografie a fost postată pe 27 octombrie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEKZAN ÇARPTI ? (@elenaionescumusic) on

Elena Ionescu și-a mărit sânii cu grăsime proprie

“Elena avea câteva kilograme în plus, cel puțin la burtă. Și asta o deranja destul de tare că abia reușea să mascheze. Și-ar fi luat grăsimea de pe abdomen și și-ar fi injectat-o în sâni. Așa a scapat și de grăsimea de la burtică. Și parcă spunea că și-a mai luat și de pe la picioare. Dar, în afară de asta, ea și-a făcut recent o intervenție la gușă. Mai exact, și-a topit gușa cu ajutorul unor injecții. Există o substanță care topește grăsimea și pe care trebuie să o injectezi o dată la câteva săptămâni. Ea a făcut o singură sedință momentan, probabil urmează și altele până când ajunge la rezultatul mult dorit. Elena este foarte atentă cu imaginea ei, iar în ultima perioadă pare că se îngrijește din ce în ce mai mult, frecventează clinicile de înfrumusețare unde-și face diverse proceduri. Tot recent și-a injectat și buzele, le-a hidratat mai mult”, susțin surse din anturajul Elenei Ionescu.

Publicat: 30 oct. 2020, 14:50 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×