Andrei Krișan comentează eliminarea Elenei Ionescu de la Survivor All Stars: ”a luat înfrângerea în piept și a fost destul de împăcată”

Publicat: 26 ian. 2024, 14:58 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Andrei Krișan comentează eliminarea Elenei Ionescu de la Survivor All Stars. Aseară, de la 21:30, pe PRO TV a fost ultima ediție din cea de-a doua săptămână de Survivor All Stars. La finalul ei, Războinicii au câștigat un nou joc, iar Elena Ionescu a plecat acasă în urma unui duel pierdut cu Roxana Nemeș.

Ca în fiecare zi, Andrei Krișan a urmărit întreaga emisiune și a comentat fiecare moment important! Prima parte care i-a atras atenția a fost o continuare a conflictului început cu o seară înainte, între Jador și Maria Lungu: ”Ultimul joc al Faimoșilor mi-a atras atenția prin interesantul început de la ceremonie – pentru că Jador a început să-și ceară scuze, să se confeseze că sunt lucruri care țin de el și s-a descărcat total în fața Mariei. Pornind de la o glumă, aruncarea Mariei în apă, el și-a cerut scuze că ar putea fi deplasat, dar a recunoscut că nu se aștepta ca ea să fie așa sensibilă. Cred că important este să-și ceară scuze până la capăt. Mi s-a părut sincer, dar poate nu 100%”.

Andrei Krișan comentează eliminarea Elenei Ionescu de la Survivor All Stars

După ce a văzut bucuria Războinicilor după jocul de recompensă care le-a adus cafea și brioșe, Krișan a menționat: ”Cafeaua este foarte păcătoasă pentru că o bei pe stomacul gol, iar cafeina este atât de puternică, de nu te mai pui la somn. Dar vizual au fost atât de atractive încât să-i motiveze pe Războinici să câștige jocul cu ușurință. Mi se pare că nu au avut absolut nicio emoție, însă au și calmitatea necesară, mintea limpede. Ei nu aveau pericolul de Duel, în timp ce Faimoșii se gândeau la strategie sau la ce îi aștepta”.

Vicecampionul din 2023 consideră că nominalizările serii au fost unele previzibile: ”La începutul săptămânii, m-am tot gândit și am prezis cam care vor fi nominalizările. Și m-am gândit că Jorge o va alege pe Elena Ionescu, iar votul comun – Nemeș. M-am gândit la asta deoarece majoritatea spuneau despre Roxana că nu ar fi ok, iar asta s-a scos în evidență în Consiliu, după voturile lor. Pe lângă asta, mi-am dat seama că ei au încercat să facă o strategie, însă nu au știut ce se va întâmpla la votul colanistului. Mi s-au părut mari emoții și tensiuni, deoarece nu știau pe cine va alege Jorge. Pare că el nu s-a deschis suficient cât să dea informații. Era destul de evident că vor fi două fete la vot pentru că băieții nu se vor alege între ei, având în vedere că au forța pentru a duce mai departe competiția. Totuși, să nu uităm că Survivor a fost câștigat de o femeie, altele au ajuns în finală, așa că e greșită ideea că ele sunt mai slabe. Dimpotrivă, cu fiecare sezon, au arătat mai multă putere”.

Andrei Krișan comentează eliminarea Elenei Ionescu de la Survivor All Stars

Tot privind Consiliul, Andrei a fost atent și la ceea ce s-a discutat în cadrul echipei Faimoșilor: ”Jador a încercat să sublinieze faptul că se fac prietenii pe baza croirii unei siguranțe în camp, o prietenie care să elimine supărările. Moroșanu cumva a arătat că nu sunt prietenii. Iar eu cred că în Survivor când știi că poți fi oricând la duelul de eliminare, nu poate fi loc de prietenii. Poate alianțe, afinități, în funcție de discuții, dar prieteniile nu pot fi adevărate”.

Evident, Krișan a analizat și ultima parte a emisiei, care a coincis cu eliminarea campioanei sezonului 1 de Survivor, Elena Ionescu: ”Surpriza serii a fost Roxana, clar. A avut o foarte mare putere de concentrare la joc. Am avut emoții și am trăit efectiv jocul. Nemeș a fost foarte precisă, nu s-a grăbit deloc. Eu credeam că Elena are o șansă în fața Roxanei, dar mingea scăpată și reluată, s-a resimțit. Când campioana și-a dat seama că a pierdut, mi s-a părut că a luat înfrângerea în piept și a fost destul de împăcată”.

Survivor All Stars continuă marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV!

Publicat: 26 ian. 2024, 14:58 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×