Ce probleme de sănătate a avut Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România: ”Atunci când corpul nu mai…”

Publicat: 02 iun. 2020, 13:29 Autor: Andreea Voicu Vedete

Elena Ionescu, ex-Mandinga, este câștigătoarea de la Survivor România. Puțini știu, însă, ce probleme de sănătate a avut artista româncă.

De multe ori nu a vrut să vorbească despre durerile prin care a trecut, despre problemele de sănătate pe care le-a avut în trecut și cum a reușit să le remedieze.

Câștigătoarea de la Survivor România, Elena Ionescu, a mărturisit printr-un vlog faptul că nu a avut menstruație timp de 4 luni de zile.

„Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor. Este o dereglare pe care nu pot s-o gestionezi… Atunci când corpul nu mai mănâncă foarte mult timp și câștigă niște recompense ca cele pe care le câștigam noi, evident că exisatu niște șocuri pe care noi le dădeam organismului.

Tot din această problemă nu am mai avut ”perioadă” (menstruație n.r.). ”Perioada” mea nu a mai venit de 4 luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la aceast problemă pe care astăzi o am. Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate. Inclusiv când eram însărcinată cu beblușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum”, a dezvăluit Elena Ionescu, pe vlogul său, arată Cancan.

Elena Ionescu a câștigat Survivor România și premiul de 250.000 de lei

Chiar dacă a fost criticată dur atât de colegii săi din emisiune, cât și de persoanele din afara lor – admiratori, fani, telespectatori, Elena Ionescu nu s-a lăsat cu moralul la pământ și a luptat în continuare până a reușit să câștige! Astfel, Elena Ionescu, ex-Mandinga, a plecat acasă cu un premiul în valoare de aproape 50.000 de euro și cu un titlu care va fi recunoscut pentru multă vreme! După atâtea luni de zile de supraviețuit, luptat, concurat și împărțit, Elena Ionescu a ieșit favorită și în rândul voturilor publicului.

 

Publicat: 02 iun. 2020, 13:29 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×