Survivor România, la Kanal D. Ce și când mănâncă, de fapt, concurenții din emisiune

Publicat: 11 May. 2020, 09:13 General
Survivor România, la Kanal D. Ce și când mănâncă, de fapt, concurenții din emisiune

Survivor este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, iar concurenții sunt supuși unor teste extrem de grele. Pe lângă probele sportive pe care trebuie să le efectueze, aceștia sunt nevoiți să se descurce singuri și în ceea ce privește mâncarea.

Ce mănâncă, de fapt, concurenții de la Survivor România

Survivor România este un reality show care a prins foarte bine la public, însă lupta pentru marele premiu al competiției este una extrem de dificilă. Concurenții trebuie să-și forțeze cu adevărat limitele și nu doar în ceea ce privește aptitudinile sportive. Cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, sunt nevoite să se descurce singure, pentru a supraviețui în jungla din Republica Dominicană.

Provocările nu sunt puține, iar obstacolele devin din ce în ce mai greu de depășit. Una dintre marile probleme ale concurenților este cea legată de mâncare. Organizatorii emisiunii le pun la dispoziție celor care se luptă pentru marele premiu doar orez. Astfel, concurenții trebuie să-și prepare singuri meniul în fiecare zi, pornind de la acest aliment.

Pe lângă orez, participanții mai pot mânca și cocos, însă și aici situația este destul de grea. Trebuie să caute singuri cocotierii și să desfacă nucile de cocos fără să aibă la îndemână obiecte de care să se ajute.

Ce concurenți au rămas în lupta pentru marele premiu

În ciuda faptului că este o emisiune în care concurenții trag din greu pentru supraviețuire și nervii pot ceda ușor uneori, totuși miza este una destul de mare. Cel care va câștiga Survivor România va pleca acasă cu un premiu fabulos de 250.000 de lei. Concurenții care au acceptat provocarea emisiunii de la Kanal D au fost împărțiți în două echipe, Faimoșii și Războinicii. Inițial au fost 20 de participanți, câte zece pentru fiecare tabără.

7 concurenți au rămas acum în lupta pentru supraviețuire în Republica Dominicană. Aceștia au început deja probele individuale pe traseu, chiar după eliminarea lui Andrei Ciobanu. După aceste probe, prima eliminată a fost Emanuela Carmen Huruială, din echipa Războinicilor.

Astfel, cei 3 Războinici rămași în concurs sunt Emanuel Neagu, Iancu Sterp și Lilia Crudu, cunoscută de telespectatori drept Lola. De partea cealaltă, din echipa Faimoșilor au rămas 4 concurenți, care acum luptă individual. Aceștia sunt Elena Ionescu, Emy Alupei, Cezar Juratoni și Ghiță Balmuș.

Iancu a fost cel mai bun în concurs și este și favoritul publicului. Acesta a primit imunitatea și nu a putut fi propus spre eliminare. Războinicul a propus ca Cezar Juratoni să plece acasă, iar restul echipei l-a nominalizat pe Ghiță. Faimoșii au propus ca Ema să fie eliminată, iar aceasta din urmă a primit cele mai puține voturi dintre cei trei și astfel a părăsit competiția.

Publicat: 11 May. 2020, 09:13 General
Pe aceeași temă