Unde dorm acum concurenții eliminați de la Survivor. Sunt blocați în Republica Dominicană

Publicat: 04 May. 2020, 09:00 Vedete
Unde dorm acum concurenții eliminați de la Survivor. Sunt blocați în Republica Dominicană

Pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap și celor de la Kanal D. Concurenții eliminați de la emisiunea ”Survivor” nu au cum să revină în România. Aceștia sunt nevoiți să rămână în Republica Dominicană, până când vor putea să se urce într-un avion și să se întoarcă în țară.

Concurenții eliminați de la Survivor, blocați în Dominicană

Ultimii 6 concurenți care au părăsit emisiunea ”Survivor”, difuzată de Kanal D, nu au avut cum să revină în România. Din cauza pandemiei de coronavirus, zborurile către țara noastră au fost anulate, astfel că aceștia sunt nevoiți să rămână în Republica Dominicană, până când situația se va îmbunătăți.

Este vorba despre Sonny Flame, Cristian Ioniță, Mihai Onicaș, Alice Andruca, Asiana Peng și Karina Fetica. Aceștia sunt cazați momentan la un resort din Republica Dominicană, unde stau izolați de alte persoane. Cu toate acestea, nu se pot plânge, pentru că au la dispoziție tot ceea ce au nevoie.

În ciuda faptului că nici Republica Dominicană nu a fost ocolită de pandemia de coronavirus, filmările pentru emisiunea ”Survivor România” nu au fost oprite. Motivul a fost acela că show-ul se filmează în sălbăticie, iar concurenții sunt feriți de pericolul de infectare. În acest moment, în Dominicană sunt peste 7.000 de cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Mai mult de 300 de persoane și-au pierdut viața.

Survivor România se apropie de final

Show-ul de la Kanal D a început pe 18 ianuarie și a adus la start 20 de concurenți, împărțiți în două echipe, Faimoșii și Războinicii. Unul singur va reuși însă să câștige premiul fabulos pus în joc. Este vorba despre 250.000 de lei. Rămâne de văzut care dintre concurenți se va descurca cel mai bine în jungla din Republica Dominicană. Acum au rămas 9 participanți, însă după încă o eliminare, se va trece la jocurile individuale.

Ultimul concurent eliminat din competiție a fost Karina Fetica, din echipa Războinicilor. După ce au pierdut lupta pentru imunitate în favoarea Faimoșilor, Războinicii au fost nevoiți să propună doi colegi la eliminare. Astfel, Karina și Lola s-au luptat cu Elena Ionescu pentru votul publicului. Karina a primit cele mai puține voturi și a părăsit competiția, deși a fost nominalizată la eliminare pentru prima dată de la startul concursului.

”Simt fericire! Mi-am dovedit mult mai multe decât am sperat vreodată! Acum doi ani, dacă îmi spunea cineva că o să ajung aici, din postura în care eram atunci, i-aș fi spus că e nebun. Mă bucur că am putut să fac parte din această experiență. Tot ce s-a întâmplat aici o să-mi rămână în minte mult timp de acum încolo. Am ajuns până departe și mă bucur că am rezistat atât și nu am plâns de foame și nu am dat în oameni”, a declarat Karina după eliminare.

Până acum, din echipa Războinicilor au părăsit competiția 8 concurenți. Este vorba despre Andi Constantin, Cristian Ioniță, Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Claudia Rostaș, Alexandra Soare, Cornel Chirică și Karina Fetica.

De partea cealaltă, Faimoșii au pierdut 10 coechipieri. Cristina Șișcanu, Lino Golden, Ruby, Bogdan Vlădău, Ana Maria Pal, Raul Cormoș, Grațiela Duban, Sony Flame, Mihai Onicaș și Asiana Peng au fost eliminați deja de la Survivor.

Publicat: 04 May. 2020, 09:00 Vedete
Pe aceeași temă