Amor în direct la tv? Cum au fost surprinși doi concurenți de la Survivor România

Publicat: 07 Apr. 2020, 13:52 Vedete

Un nou scandal de proporții la televizor! Doi concurenți din emisiunea ”Survivor România” ar fi fost surprinși în momente tandre, sub pătură!

Ghiță Balmuș a făcut acuzații grave în timpul emisiunii la adres Elenei Ionescu și a lui Sonny Flame. Concurentul susține că cei doi ar fi avut parte de momente foarte tandre pe sub pătură, iar cei doi ”inculpați” au răbufnit imediat, arată Cancan.

“(…). Singură, Elena îndepărtând-o pe Asiana – din punctul meu de vedere – în momentul în care Sonny Flame a intrat în competiție. Și de ce spun asta?! În momentul în care Sonny Flame a intrat în competiție, Elena a simțit nevoia să stea nonstop cu Sonny. Nonstop pe plajă, nonstop sub pătură, nonstop cu cana în mână, nonstop două persoane, una lângă cealaltă. Asiana , brusc a fost mutată și de la locul de somn, s-a trezit între Cezar și Mihai, nemaifiind… nemaiavând locul ei. Eu nu am făcut nimic față de Asiana, să o atrag alături de mine, să îi spun ceva, absolut nimic. Eu mi-am văzut de treabă în continuare, am discutat și cu Mihai, am discutat și cu Cezar, am discutat și cu Asiana, și cu toată lumea. Într-adevăr, discuțiile mele sunt mai mult pe partea celor patru și mai puțin pe partea celor doi, pentru că Sonny a spus din prima: Nu simt nicio legătură, nu simt nimic. Și cu Elena nu poți să ai o discuție, din punctul meu de vedere, eu, personal, nu pot”, a declarat Ghiță Balmuș în cadrul emisiunii “Survivor România”.

În momentul în care Elena Ionescu și Sonny Flame au auzit aceste cuvinte din gura lui Ghiță, au răbufnit, zicând ”E o mizerie!”. Dar oare ce s-a întâmplat cu adevărat? Ghiță Balmuș susține că cei doi sunt foarte apropiați, aproape nedezlipiți în emisiune.

“Sincer, Dan, sunt foarte scârbit de aceste discuții și eu sunt genul de om care își recunoaște faptele, mai ales atunci când îmi dau seama că greșesc. Dar, se pare că Ghiță n-are cum să facă asta, că n-are coloană vertebrală, se vede. El, în ultimul consiliu, a afirmat că a ieșit pe potecă cu Asiana să vorbească despre facultate, și-au dat seama după două luni și jumătate că ei sunt la aceeași facultate. Și nu a avut puterea să recunoască că a îmbârligat-o, de fapt, pe Asiana și a întors-o împotriva echipei noastre. Nu are nici acum văd și evită întrebarea ta și nu știu ce aș mai putea să spun”, a mărturisit artistul Sonny Flame.

“Noi, până să vină vină cei doi noi, eram patru și doi – se vedea de la o poștă. Și la cei doi, mă refer la Ghiță și Grațiela și ceilalți eram ceilalți patru, care, la un moment dat, am tot dat noi pe traseu și eram acolo, un nucleu strâns și trăgeam”, a afirmat Asiana Peng, care era în stânga lui Sonny Flame și în dreapta Elenei Ionescu.

Mai mult decât atât, Elena Ionescu ar fi fost amenințată cu bătaia chiar de Ghiță Balmuș.

Publicat: 07 Apr. 2020, 13:52 Vedete
Pe aceeași temă