Elena Ionescu, declarații incredibile: ”Am învățat să mă împrietenesc cu oameni cărora nu le plăcea fața mea”

Publicat: 05 iun. 2020, 12:26 Autor: Andreea Voicu Vedete

Elena Ionescu, ex-Mandinga, este câștigătoarea sezonului de la Survivor România. Cântăreața a plecat acasă cu premiul!

După ce s-a încheiat show-ul, care s-a derulat în Republica Dominicană, iar Elena Ionescu a câștigat marele premiu de la Survivor România, a vorbit deschis într-un interviu despre ce a simțit și ce a trebuit să facă de-a lungul competiției. Odată cu experiența de acolo, Elena Ionescu a ajuns să se bucure din orice lucru, fie el cât de mic.

”Suntem niște oameni care trăim într-o lume care ne oferă, într-o formă sau alta, de toate, fie că ai mai mult sau mai puțin, dar, dincolo de toate, ai acces la orice. Din Republica Dominicană, am ajuns să mă bucur de orice acum, de lucrurile mărunte, la care nu mă gândeam niciodată înainte… În plus, este extrem de important să rămâi sănătos după o astfel de experiență, este foarte important să rămâi cerebrală, pentru că Survivor poate să îți lase sechele”, a spus Elena Ionescu.

Elena Ionescu: ”Am învățat să mă împrietenesc și cu oameni cărora nu le place fața mea”

Elena Ionescu a avut până la capăt putere și a reușit să se adapteze repede, pentru a face față competiției. Mai mult decât atât, a fost nevoită să se ”împrietenească cu dușmanul” ca sa fie bine.

”Show-ul acesta te duce prin toate stările, îți este foarte greu să te adaptezi. Cine nu a dat dovadă de putere acolo, în Republica Dominicană, s-a pierdut pe drum. La Survivor este vorba despre adaptare și putere mentală. Îmi este greu să recunosc, însă este perfect adevărat, în emisiunea aceasta, am învățat să mă împrietenesc și cu oameni cărora nu le place fața mea, căci, pur și simplu, nu aveam ce face. Am închis ochii de multe ori și când i-am deschis, am privit numai înainte. Apoi, parcă a fost mai simplu, drept dovadă, că la final, pot să mă declar o persoană împlinită și fericită”, a mai spus Elena Ionescu, potrivit Wowbiz.

”Singurul fapt pentru care am plâns la finală este acela că am avut multe trăiri în aceste competiție, mi-am dat seama, uitându-mă pe ecran, revăzând momentele acelea, cât de mult m-am redescoperit pe mine și cât de mult am evoluat ca om”, a conchis câștigătoarea de la Survivor România.

Publicat: 05 iun. 2020, 12:26 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă