Când se joacă marea finală de la Survivor. Cine ar putea câștiga marele premiu

Publicat: 22 mai 2020, 10:07 Autor: Ionita Nicoleta General
Când se joacă marea finală de la Survivor. Cine ar putea câștiga marele premiu

Survivor România este din ce în ce mai aproape de a-și desemna marele câștigător. Șase concurenți au rămas în lupta pentru premiul de 250.000 de lei. Doi dintre aceștia sunt deja calificați în finală.

Lola și Emanuel, calificați în finala Survivor România

A rămas foarte puțin până când se va afla numele celui care va câștiga prima ediție a emisiunii ”Survivor România”. Pe ultima sută de metri au rămas 6 concurenți, însă unul singur va fi marele ”supraviețuitor” al junglei din Republica Dominicană.

Doi dintre participanți au scăpat de emoții și și-au asigurat locurile în marea finală. Este vorba despre Lola și Emanuel, ambii din echipa Războinicilor. Aceștia au câștigat duelurile individuale de duminică seară și astfel au făcut un pas important către marele premiu de aproape 50.000 de euro.

Lola, pe numele ei adevărat Lilia Crudu, are 32 de ani și este din Chișinău. De 12 ani s-a mutat însă în București, unde lucrează ca antrenor personal de fitness. În plus, Lola este și agent de vânzări pentru asigurări de viață, dar și MC.

Al doilea finalist, Emanuel Neagu, are doar 23 de ani și este de profesie dansator. S-a născut în județul Prahova, dar acum are domiciliul în București. Emanuel este pasionat de sport, în general, dar a recunoscut că dansul i s-a părut cea mai potrivită activitate sportivă dintre toate pe care le-a încercat.

Cine sunt concurenții rămași în luptă

Pe lângă calificarea în finală, Lola și Emanuel au mai avut parte de o surpriză. Cei doi au primit dreptul de a-i revedea pe cei dragi, pri apel video, pentru 5 minute. Astfel, au reușit să-și încarce bateriile și să primească încurajări de acasă, pentru a continua lupta pentru trofeu.

În afara celor doi calificați deja în finală, Lola și Emanuel, alți 4 concurenți încearcă să facă pasul cel mare. Trei dintre ei sunt din echipa Faimoșilor: Cezar Juratoni, Elena Ionescu și Emy Alupei. Al patrulea concurent vine din echipa Războnicilor. Iancu Sterp a ajuns în Republica Dominicană în luna martie, împreună cu alți 3 concurenți noi.

În finala emisiunii ”Survivor România”, care va avea loc la finalul lunii mai, vor fi 4 concurenți, care se vor lupta pentru premiul pus în joc. Pentru a se stabili care vor fi ultimii doi, se va apela și la votul publicului, pe lângă probele individuale.

Totuși, pe rețelele de socializare au apărut deja speculații cu privire la cel care va câștiga show-ul. Fanii sunt convinși că Elena și Iancu vor ajunge în finală, cu ajutorul publicului. Cei doi au parte de multă susținere din partea fanilor, însă mulți cred că fratele cântărețului Culiță Sterp va fi marele învingător.

Publicat: 22 mai 2020, 10:07 Autor: Ionita Nicoleta General
Pe aceeași temă
×