Zanni, câștigătorul Survivor 2021, îi desființează pe actualii concurenți: „N-ai cum să intri cu tupeul pe care-l aveam eu!”

Publicat: 20 Apr. 2022, 19:38 Vedete

Zannidache, marele câștigător Survivor România 2021, nu a vorbit în termeni laudativi despre concurenții show-ului de supraviețuire de la PRO TV.

Zannidache, marele câștigător Survivor România 2021, a fost unul dintre cei mai iubiți, dar și controversați concurenți ai show-ului de supraviețuire.

Nu de puține ori acesta a fost blamat pentru cuvintele dure pe care le-a rostit la adresa colegilor. Cu toate astea, sinceritatea lui a reușit să cucerească publicul. Certurile cu Elena Marin  și Jador au fost intens dezbătute în mediul online și astfel capitalul de imagine al lui Zanni a crescut considerabil.

Zanni este mândru de parcursul lui la Survivor 2021

Artistul a înregistrat o ascensiune notabilă atât în lumea muzicală cât și în mediul online, acesta prezentând astăzi o emisiune de succes despre Survivor. Recent, solistul ne-a spus cum vede el postura de moderator, dar și ce părere are despre actualii concurenți ai emisiunii.

Direct și sarcastic, Zanni ne-a făcut o prezentare amuzantă, în stilul lui caracteristic. Zanni le aduce celor de acasă, duminică, luni și marti, Survivor: Extrashow, emisiunea online în care se discută cele mai importante momente din ediția de pe TV, doar pe VOYO, imediat ce se încheie ediția de pe TV!

Mă mai uit, dar nu pot să mă uit la ceva unde știu că am fost și am făcut mai bine. De aceea nu pot să mă uit. Ce aș corecta la ei? Înainte să intre să nu fi avut dreptul sau nici măcar șansa să se uite la sezonul la care am fost eu. Se vede că au studiat prea mult. Și au intrat deja cu o mentalitate pe care nu aveau cum să o aibă de la început, fară să se uite la Sezonul 2. Și în loc să se bușească de la experiență, așa cum trebuia, și să învețe ei acolo cum trebuie să se comporte, cum să facă strategii, ei au plecat deja cu mentalitatea mea după ce am câștigat. Am stat șapte luni în jungla. Mă uitam la episod și nu se pupa … Zic, „măi.. ăștia se ceartă din a doua zi.

Zannidache, câștigătorul Survivor 2021, a spus ce-l deranjează la concurenții show-ului de supraviețuire difuzat de PRO TV

În a doua zi la mine în echipă se prefăceau că e familie. După trei săptămâni au avut curaj să spună un „câr mâr”. Se uita lumea de acasă, nu făceau din prima impresie proastă. Asta e n-ai cum să ai tupeul să te cerți cu cineva pentru că tu ești conștient că stai în junglă și lumea de acasă se uită. Și că prima impresie pe care o faci aia rămâne. Tu n-ai cum să intri cu tupeul pe care-l aveam eu după 7 luni. Asta aș fi schimbat. Să nu se fi uitat că să îi vezi pe ei că pe niște copii în viață. Ei când au intrat în junglă trebuia să fie “Mamaaa… ce se întâmplă?!”. Dar nu, ei au intrat cu „stai că știu eu, dați-vă la o parte… Au intrat prea pe demonstrații din prima… Fapte mai puțin„, a declarat Zannidache pentru CIAO.RO

 

Publicat: 20 Apr. 2022, 19:38 Vedete
Pe aceeași temă