Elena Marin, dezvăluiri emoţionante despre relaţia cu iubitul său înainte de Survivor: „A fost un șoc și pentru mine, și pentru el”

Publicat: 09 aug. 2021, 13:54 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Elena Marin a demonstrat pe parcursul competiţiei Survivor faptul că este o femeie extrem de puternică! După ce competiţia s-a terminat celebra dansatoare a făcut mărturisiri emoţionante despre cele mai grele momente prin care a trecut.

Elena Marin a rezistat timp ce șase luni în jungla din Dominicană şi a făcut faţă cu brio tuturoro provocărilor la care a fost supusă. Chiar în cadrul competiţiei au ieşit la iveală câteva amănunte despre relaţia sa, mai exact despre problemele pe care le-a avut cu partenerul său.

În cadrul unui interviu recent, şatena şi-a deschis sufletul şi a povestit ce s-a întâmplat chiar înainte de a intra în competiție.

„Au fost diverse probleme și certuri pe care le au cuplurile în general. Era o perioadă grea, atât pentru mine, cât și pentru el. Era pandemie, nu știam încotro să o luăm, ce să facem. Existau mici discuții pe care le transformam în ceva de amploare.

Nu pot spune că a fost ceva grav, erau lucruri pe care doream să le rezolvăm și nu știam. Ținând cont că am plecat într-un astfel de moment în care noi aveam mici probleme și nu am stat acasă să le rezolv, lucrurile au luat o întorsătură urâtă. Am aflat cu foarte puțin timp înainte de plecare că voi fi parte din „Survivor România și a fost un șoc și pentru mine, și pentru el”, a declarat Elena Marin pentru revista VIVA!

„Sinceră să fiu, când am aflat că plec și el mi-a spus că nu mă așteaptă. A fost un șoc pentru mine. A fost una dintre cele mai mari palme pe care le-am putut primi.  Pentru că nu mă așteptam ca omul cu care eu mă vedeam toată viața, persoana cu care îmi planificasem viitorul, să îmi spună că nu mă așteaptă. Cumva, pentru că îl cunoșteam, speram ca lucrurile să stea altfel. Cea mai mare bucurie a fost când am primit mesajul de la el, și tot ceea ce îmi doream eu să se întâmple, să mă aștepte și să își dea seama că ceea ce s-a întâmplat a fost un moment de impulsivitate, s-a dovedit a fi adevărat”, a mai spus Elena Marin.

Ce a făcut Elena Marin înainte de începerea Survivor România

Raluca Dumitru şi Elena Marin au fost protagonistele unor conflicte în cadrul emisiunii Survivor.

După ce a părăsit concursul, bruneta a făcut o serie de dezvăluiri care nu o favorizează pe fosta ei coechipieră. Raluca a povestit faptul că înainte de a pleca în Republica Dominicană, Elena Marin a sunat-o pe cântăreața Elena Ionescu, cea care a câștigat anteriorul sezon al emisiunii de la Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

”Imediat după ce am ajuns în Dominicană, am încercat să mă apropii de Elena, pentru că era singura din camp pe care o cunoșteam în momentul acela, fusesem chiar colege la un post de televiziune. Am fost împreună pe plajă și am stat de vorbă despre mai multe lucruri. La un moment dat, ea mi-a povestit că a sunat-o pe Elena Ionescu și că i-a cerut sfaturi despre cum să fie, cum să se comporte… nu mi-a spus exact ce i-a spus. Probabil că acum nu ar mai recunoaște, însă atunci asta mi-a spus”, a spus Raluca Dumitru.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 09 aug. 2021, 13:54 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă