Zanni, atac la adresa Alexandrei Stan! ”Nu are ce căuta în acest concurs”

Publicat: 31 Jan. 2021, 14:13 Vedete

Zanni, un nou atac dur la adresa Alexandrei Stan! Concurentul de la ”Survivor România” i-a aruncat vorbe grele colegei sale.

Noi discuții în echipa Famoșilor de la ”Survivor România”! S-au aruncat vorbe grele între concurenți, de data aceasta între Zanni, Alexandra Stan și luptătorul Cătălin Moroșanu, arată Cancan.

” Cosmin: Clar la noi în echipă sunt două verigi slabe, la fete, Georgiana și Alexandra. Alexandra are temerile ei, ați văzut, de multe ori nu vrea să intre, nu vrea să joace. Pe de o parte o înțeleg. Dacă îi e teamă, nu poți forța pe cineva să facă ceva ce îi e teamă, nu ai ce face, dar… Georgiana am senzația că efectiv nu o interesează.

Moroșanu: Da, ea merge, o doare fix în… Nu are nicio treabă.

Roxana Nemeș: Nu știu dacă sunt de părere cu Zanni, cum că ar trebui să curățăm echipa… Ideea e că suntem foarte mulți și este greu și când suntem pe traseu, când votăm care cu care să joace, noi fetele rămânem pe tușă și poate rămânem cele care am putea aduce punct.

Zanni: Dacă o să avem un joc foarte important cu un premiu foarte mare, atunci o să ne pară rău că nu au plecat verigile slabe.

Dacă mai vine o comunicare, o să-ți pară rău… Când o să vină mâncăruri mari, recompense mari, ce faci? Câștigăm acum și rămânem cu ele în echipă și pierdem. Nu ai ce să întărești, se vede că nu pot mai mult de atât!”.

Alexandra Stan, criticată dur de colegii din echipă

De când a început concursul din Republica Dominicană, echipa Faimoșilor a avut parte de câteva înfrângeri. Între vedetele showului au început deja disscuții mult mai aprinse, ba chiar aceștia au ajuns să își facă reproșuri destul de dure.

Alexandra Stan a fost luată în vizor de către colegii săi. Zanni și Culiță Sterp sunt de părere că artista ar fi una dintre principalele vinovate de faptul că ei pierd multe dintre jocurile la care participă.

De cealaltă parte, cântăreața a declarat încă de la începutul concursului că principalul motiv pentru care a acceptat să vină în Republica Dominicană este faptul că a încercat să își rezolve câteva probleme din trecut, probleme care au reușit să o împiedice să se dezvolte din punct de vedere personal, însă acest lucru i-a înfuriat și mai tare pe colegii săi.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 31 Jan. 2021, 14:13 Vedete
Pe aceeași temă