EXCLUSIV| Alexandra Duli, eliminată de la Survivor: „Am știut că nu voi avea nicio șansă alături de Marian, campion mondial, și Elena”

Publicat: 09 mai 2022, 10:36 Autor: G. M. Vedete

Alexandra Duli, eliminată de la Survivor România 2022, ne-a dezvăluit ce a făcut imediat după ce a părăsit competiția.

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor România 2022, Marian și Elena rămânând în competiție, conform votului publicului.

Concurenta ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, imediat ce a părăsit tribul și-a sunat mama pe FaceTime. I-a fost foarte dor de ea. De asemenea, Alexandra a recunoscut a dat iama în frigider.

Alexandra Duli, eliminată de la Survivor România 2022: „Accepți pierderea și știi cum să te ridici pe picioare”

CIAO.RO: Alexandra, felicitări pentru tot parcursul în competiție. Care a fost cel mai dificil moment în această perioadă?

Alexandra Duli: Îți mulțumesc din suflet. Cel mai dificil moment în competiție erau pierderile, știai că nu o să ai parte de niciun reward, poți numai să îți imaginez ce ai pierdut. Cu timpul, accepți pierderea și știi cum să te ridici pe picioare. Cumva te programezi să știi că mâncarea te așteaptă acasă și la fel și cu cei dragi ca să te simți mai bine.

CIAO.RO: Ce ai simțit când s-au schimbat echipele? Cum te-ai adaptat la Vulturi?

Alexandra Duli: În prima noapte nu îmi venea să cred că acea schimbare era permanentă. Dar ușor, ușor, am înțeles că toate în viață se întâmplă cu un scop, nu eram cea mai fericită cu situația de la Războinici, așa că am văzut schimbarea ca un avantaj pentru mine să arăt ceea ce pot.

Alexandra: „Doamne, ce pofte de ciocolată aveam”

CIAO.RO: Ce ți-a lipsit cel mai tare în perioada petrecută departe de casă?

Alexandra Duli: Mimi și Lulu cel mai mult, dar și accesul la ciocolate. Doamne, ce pofte de ciocolată aveam.

CIAO.RO: Pe cine ai sunat prima dată când ai ieșit din show? Și ce ai mâncat?

Alexandra Duli: Am sunat-o pe mami, direct pe FaceTime, am plâns amândouă, mi-a fost foarte dor de ea. Am mâncat o pepperoni pizza, tiramisu și o bere! A trebuit să îmi fac poftele!

Ce spune Alexandra Duli, după eliminarea de la Survivor România 2022, despre Elena și Marian

CIAO.RO: De ce crezi că publicul a votat cu Elena și Marian, și nu cu tine?

Alexandra Duli: Am știut că nu voi avea nicio șansă alături de Marian, campion mondial și Elena care a mai participat la o emisiune. Era de așteptat ca ei să aibă o audiență mai mare decât a mea.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 09 mai 2022, 10:36 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă