Ramona Crăciunescu, după eliminarea de la Survivor: “Am slăbit 13 kilograme. Mă îmbrac de la copii”

Publicat: 30 Apr. 2022, 18:45 Vedete

Ramona Crăciunescu s-a întors acasă, după Survivor România, maiușoară” cu nici mai mult, nici mai puțin de 13 kilograme. Tânăra a ajuns și cumpere haine de la raioanele destinate copiilor, ba chiar poartă hanoracele fiului ei. Fosta concurentă ne-a mai dezvăluit și faptul s-a întors cu ceva probleme de sănătate acasă, la stomac și la un picior.

După 2 luni de Survivor, Ramona Crăciunescu: „Nu-mi mai vine nicio pereche de pantaloni”

Încă mă acomodez, încă lucrez și la sănătate că n-am venit chiar ok. Am probleme la stomac și la un picior. Majoritatea ne-am întors cu probleme la stomac, dar la mine e ceva mai aparte. Am avut hemoragie… când am leșinat la Survivor. Și am încă probleme, adică nu e un tratament pe care îl ții și-ți revii. E ceva mai complex. Am și restricții alimentare… nu prea mănânc. Nu mai pot consuma carne, nu mai acceptă organismul. Dar mănânc salate multe, pește, cartofi fierți, mai puțin prăjiți, fructe. Am slăbit 13 kilograme la Survivor. Nu-mi mai vine nicio pereche de pantaloni. Mă îmbrac de la copii, sincer. 13-14 ani. Îmi vin și hanoracele fiului meu”, a declarat Ramona Crăciunescu pentru CIAO.RO.

De când a dormit 2 luni pe scândură în Republica Dominicană, Ramona Crăciunescu abia mai suportă țină noaptea capul pe pernă, așa cum o făcea până participe la Survivor România 2022.

Nu mai suportă doarmă pe pernă, după ce a dormit pe scândură la Survivor

“E tare ciudat să dormi pe pernă. Uneori o mai dau jos, mi se pare prea înaltă. După ce am fost eliminată și m-am dus la hotel, în Dominicană, n-am dormit pe pernă. Și acum acasă, am momente în anumite nopți când o dau la o parte, sau o fac cât mai subțire, o fac cât mai mica”, ne-a mai spus fosta concurentă.

Fiul Ramonei este nedezlipit de ea, de când aceasta a revenit acasă. La fel și iubitul care inițial era trist a fost eliminată.

Iubitul meu a fost foarte trist când a aflat că am plecat, că am fost eliminată, dar când am ajuns acasă mi-a zis “Doamne, bine că ai venit acasă”. Îi zic “păi, hotărăște-te, ori ești trist, ori ești fericit”. Și zice “Păi acum, când te văd, mai bine că ai venit acasă”. Îi era foarte dor de mine.

Am plecat cu regretul că n-am putut să stau mai mult, să mă îmbărbătesc mai mult înainte de a intra pe trasee, să pot să arăt cât de puternică sunt. Acolo ai zile bune, zile rele. Acolo e foame, e nesomn, e nespălat, e dor de casă. Nu poți să intri tot timpul pe traseu și să fii apt.

Au fost zile în care pur și simplu îmi trăgeam piciorul pe traseu după mine, îmi pare rău că nu am putut să arăt mai mult. Mă uit în continuare la Survior. Am și plâns când am văzut că au pierdut o recompensă într-o seară. Iubitul meu se uita la mine și mă întreba de ce plâng. Păi… pentru că eu știu ce înseamnă foamea de acolo, ce înseamnă să pierzi atâta mâncare.

Copilul este lipit de mine, orice fac trebuie să facem împreună. Dacă mă duc la piață să cumpăr lapte vine și el cu mine”, mai spune Ramona Crăciunescu.

Ramona Crăciunescu, după Survivor: „Nu mai arunc mâncare. Am ajuns să fac grătar din 2 mici și 2 cefe pentru că atât mâncăm”

Experiența Survivor România 2022 a transformat-o aproape total pe Ramona. Fosta concurentă a învățat în Dominicană aprecieze multe lucruri printre care și mâncarea. De când a revenit în țară, Ramona a schimbat regulile casei. Mai exact, la ei în casă nu se mai aruncă mâncare și, mai mult, se gătește doar cât se consumă. Nimic în plus.

“Acum ne ocupăm foarte mult timpul cu jocuri, cu cărți, ne uităm foarte mult la televizor. Toți. Suntem împreună, îmi place mult. Am și spus când am plecat de acolo că astea sunt lucrurile pe care le-am învățat: să apreciez mai mult oamenii care mă înconjoară, să apreciez faptul că nu trebuie să arunci mâncare la gunoi pentru că alții pur și simplu nu au ce mânca. Eu chiar nu mai arunc mâncare. Am ajuns să fac grătar din 2 mici și 2 cefe pentru că atât mâncăm. Sincer, nu mai arunc mâncarea”, ne-a declarat Ramona Crăciunescu.

Își renovează casa cu banii câștigați la Survivor

Ramona Craciunescu a rezistat în jur de două luni la Survivor România 2022, timp în care a reușit strângă o sumă frumușică de bani.

“Banii pe care i-am câștigat la Survivor vor merge în casă, în renovare pentru că încă sunt într-un proces continuu de renovare”, a conchis aceasta.

Publicat: 30 Apr. 2022, 18:45 Vedete
Pe aceeași temă