EXCLUSIV| Ramona Crăciunescu, eliminată de la Survivor: „Am reușit să fac față foamei, frigului și nedormitului, dar dorul de casă a fost cel mai greu”

Publicat: 01 apr. 2022, 11:20 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Ramona Crăciunescu, eliminată de la Survivor, a revenit acasă, în sânul familiei de care i-a fost cel mai dor. Dacă a reușit facă față foamei, frigului și condițiilor extrem de grele de supraviețuire în Republica Dominicană, dorul de casă a fost cel care a „îngenunchiat-o” pe Războinică. Iată ce ne-a declarat în interviul exclusiv pentru CIAO.RO.

Ramona Crăciunescu, eliminată de la Survivor: „Uneori am fost prea emotivă, iar asta uneori m-a făcut să pierd puncte”

CIAO.RO: Ramona, felicitări pentru perioada petrecută în competiție. Cum te-ai simțit când ți-au auzit numele ca fiind cea eliminată?

Ramona Crăciunescu: Când mi-am auzit numele la eliminare, am simțit o emoție mare care m-a copleșit, îmi doream foarte mult să rămân, să pot merge mai departe și să pot demonstra că pot și sunt bună. Consider că nu am arătat totul pentru că uneori am fost prea emotivă, iar asta uneori m-a făcut să pierd puncte.

CIAO.RO: Ești supărată pe colegii tăi, consideri că a fost o nominalizare nedreaptă?

Ramona Crăciunescu: Nu am luat această nominalizare personal, pentru că știu că este o competiție și inevitabilul se va întâmpla. Aveam și alte persoane în competiție chiar mai slabe decât mine, dar dacă asta a fost decizia ei, am respectat-o.

CIAO.RO: Ai face ceva diferit dacă mâine ai lua competiția de la zero?

„Dacă mâine aș lua competiția de la zero, aș…”

Ramona Crăciunescu: Dacă mâine aș lua competiția de la zero, aș fi la fel, doar că mai puternică și nu așa emotivă, aș trage cu dinții și nu aș mai arăta lacrimi așa des.

Dar în mare parte nu aș schimba nimic, oamenii trebuie să înțeleagă că dacă ești departe de casă și stai nemâncat și nedormit și, uneori, accidentat, nu poți fi la fiecare traseu cel mai bun, pentru că nu în fiecare zi suntem apți să aducem puncte.

Ramona Crăciunescu, despre Survivor România

CIAO.RO: Ce a fost cel mai greu pentru tine în Survivor România?

Ramona Crăciunescu: Cel mai greu pentru mine la Survivor a fost dorul de acasă, dorul de fiul meu, de iubit, de mamă. Am reușit să fac față foamei, frigului și nedormitului, dar dorul de casă a fost cel mai greu.

CIAO.RO: Cum te-ai simțit când ai avut ocazia să primești poză de acasă sau să vorbești cu băiatul tău? Simțeai că te energizai, în lipsa mâncării?

Ramona Crăciunescu: Când am primit poza de acasă și când am vorbit cu fiul meu la telefon, am simțit că m-am încărcat cât pentru încă un an de stat acolo. Așa mult te poate încărca vocea celui drag sau poza în care îl poți vedea încât uiți de foamea pe care o înduri acolo.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 01 apr. 2022, 11:20 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă