Radu Itu a slăbit 8 kilograme la Survivor! După eliminare a mâncat până i s-a făcut rău: „M-au avertizat oamenii din producție, dar nu i-am ascultat”

Publicat: 22 Feb. 2022, 18:54 Vedete

Radu Itu a slăbit 8 kilograme la Survivor! După eliminare a dat iama în mâncare până i s-a făcut rău! Sportivul spune că a fost avertizat de oamenii din producție, să mănânce încet și puțin, însă n-a reușit. El mai spune că înainte de competiție a urmat o dietă cu care a reușit să slăbească 8 kilograme, astfel că… la un simplu calcul a topit 16 kilograme în total: 8 cu dieta, 8 la Survivor.

Despre cum se simte Radu Itu acum, a părăsit competiția, dar și ce spune despre 2 colegi de la Faimoși, aflați în interviul de mai jos, exclusiv pentru CIAO.RO.

Radu Itu a slăbit 8 kilograme în săptămânile de Survivor

CIAO.RO: Radu, s-a încheiat o nouă etapă în viața ta, Survivor. Cum te simți acum că ai ieșit din show?

Radu Itu: Nu știu dacă s-a încheiat o nouă etapă din viața mea. Simt că abia au început etapele din viața mea, având în vedere că fac 30 de ani pe 21 februarie. Sunt foarte fericit că am trăit această experiență. Într-adevăr, a fost cam puțin pentru mine, pentru că eu îmi doream foarte mult să particip în această competiție, de câțiva ani de zile, și mai aveam foarte multe de spus, dar Dumnezeu mi-a dat accidentarea aceasta și oamenii de acasă au înțeles că mă chinui de două săptămâni și nu m-au mai votat.

Asta este, mergem înainte! Capul sus și joc de glezne.

CIAO.RO: Care a fost cel mai dificil moment pe care l-ai trăit în perioada petrecută în competiție?

Radu Itu: Cel mai dificil moment pe care l-am trăit în această competiție a fost în primele două-trei săptămâni, până s-au obișnuit organismul și mintea cu ceea ce presupune jocul, cu nemâncatul. Îmi făceam griji, aveam foarte multe gânduri în cap.

Cred că aș putea sintetiza că nemâncatul și oamenii necunoscuți cu care am stat în tabără… au fost cele mai dificile aspecte.

Radu Itu: „Cel mai greu mi s-a părut nemâncatul”

CIAO.RO: Ce ți s-a părut mai greu – adaptarea la lipsa condițiilor sau la probele dificile?

Radu Itu: Cel mai greu mi s-a părut, așa cum am răspuns și la întrebarea anterioară, nemâncatul. Probele nu mi s-au părut dificile deloc, dar pe fond de stres, nemâncat și așa mai departe păreau că sunt foarte dificile.

CIAO.RO: Ai fost nominalizat de 2 ori la eliminare. Ce ai simțit în acele momente și ce gânduri te încercau? Îți doreai să pleci?

Radu Itu: Da, am fost nominalizat de două ori. Prima nominalizare, făcută de Cătălin Zmărăndescu, a fost din punct de vedere social, pentru că în prima săptămână am avut niște discuții cu el și cu Robert Niță. Aleg despre cel din urmă să nu comentez pentru că este un băiat care pentru mine nu înseamnă nimic. Cu Cătălin am rezolvat-o, acum sunt ok cu el, suntem prieteni. Nu pot râcă sau ură nimănui, dar de Robert Niță nu aș vrea să comentez deloc.

CIAO.RO: Am văzut că imediat după eliminare, ai ieșit să te plimbi prin oraș și ai mâncat foarte mult. Ce urmează când ajungi în țară?

„Când s-a încheiat competiția pentru mine, după eliminare, am mâncat non-stop. M-am balonat și mi-a fost puțin rău”

Radu Itu: Când s-a încheiat competiția pentru mine, după eliminare, am ieșit să mă plimb în oraș și am văzut locurile. Am mâncat non-stop, cu toate că m-au avertizat oamenii din producție după ce am ieșit să mănânc foarte încet, nu cantități mari pentru că o să am probleme, dar eu nu i-am ascultat fiindcă mintea mea se gândea numai la așa ceva.

Cred că am mâncat non-stop de când am ieșit din competiție… până în ziua de astăzi. Foarte, foarte mult am mâncat. M-am balonat și mi-a fost puțin rău, dar tot am vrut dulciuri.

Radu Itu, mai slab cu 16 kilograme. „Inainte de a intra în competiție am mai donat și sânge. Când am ajuns pe insulă nu aveam globule roșii”

Adică, la ce mă gândeam pe insulă că voi consuma când voi ieși din competiție, am mâncat pentru că am slăbit foarte mult. Greșeala pe care am făcut-o înainte să intru în competiție a fost că am făcut o cură de slăbire, am slăbit 8 kg, iar atunci când am intrat în competiție deja eram slab. Acolo am slăbit încă 8, deci 16 kg cred că am slăbit în total. Și nu știu dacă a fost o greșeală, dar înainte de a intra în competiție am mai donat și sânge.

M-au avertizat oamenii de acolo să nu donez, dar eu, încăpățânat fiind, tot am donat pentru că am vrut să ajut oamenii. Eu așa sunt. N-am cum să dau înapoi. Când am ajuns pe insulă, a fost un impact asupra mea, nu aveam globule roșii, și primele două săptămâni mi-a fost super greu. În a treia săptămână așa și așa.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 22 Feb. 2022, 18:54 Vedete
Pe aceeași temă