EXCLUSIV | Motivul real al participării lui Sebastian Dobrincu la Survivor România: „Mi-am trăit ultimii ani din viață într-o…”

Publicat: 24 ian. 2023, 12:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Sebastian Dobrincu s-a accidentat la Survivor 2023 și nu a mai putut continua competiția. Faimosul regretă că nu mai poate continua show-ul de supraviețuire.

Sebastian Dobrincu de la Survivor 2023 se pregătește de operație după ce s-a accidentat în competiție! El a părăsit show-ul difuzat la Pro Tv luni, marți și miercuri, de la 20.30, în urma accidentării grave pe care a suferit-o.

Este frustrant, spune el în interviul exclusiv pentru CIAO.RO, pună punct atât de devreme competiției Survivor 2023.

Sebastian Dobrincu, despre Survivor 2023: „Fizic, sunt resemnat”

Sebastian, știm că ți-ai propus să stai în competiție până la final, dar iată că o accidentare ți-a oprit parcursul. Ce simți în acest moment?

Frustrare. Multă frustrare. Nu suport să las lucrurile neterminate, cu atât mai mult când simt cât de pregătit eram pentru tot ce înseamnă Survivor. Sunt convins că totul se întâmplă cu un motiv în viață și sunt recunoscător că am putut trai toată experiența din Dominicană.

Spune-ne cum te mai simți după această accidentare?

Fizic, sunt resemnat. Am primit confirmarea medicilor pentru a mă opera de urgență la picior, pentru a evita alte complicații. Durerea reală, însă, este cea de pe conștiință. Regretul că un pas greșit pe traseu, m-a oprit din a îmi duce la bun-sfârșit parcursul la Survivor.

A fost un început de sezon încărcat cu foarte multe surprize. Cum le resimțeai ca și concurent?

Mă simțeam pregătit de orice. Am știut de la început în ce mă bag. Am o toleranță destul de mare pentru tot ce înseamnă supraviețuire și lipsa de confort – am avut ani de antrenament când am plecat în America la 17 ani. Am primit cu brațele deschise orice surpriză la Survivor și rămân totuși convins că dacă evitam o accidentare, aș fi ajuns foarte departe în competiție.

Sebastian Dobrincu: „Mi-am trăit ultimii ani din viață într-o fugă continuă, prins în toate responsabilitățile cotidiene. La Survivor am simțit că trăiesc, în sfârșit, în prezent”

A fost vreun moment în care te-ai gândit că ai vrea să ajungi mai repede acasă?

Chiar opusul! Am avut momente când îmi doream să nu se mai termine. Mi-am trăit ultimii ani din viață într-o fugă continuă, prins în toate responsabilitățile cotidiene. La Survivor am simțit că trăiesc, în sfârșit, în prezent. Voi prețui acea stare mult timp de acum încolo.

Ce urmează pentru tine imediat ce revii în țară?

Îmi continui misiunea de a lăsa o lume mai bună în urma mea. Mă întorc la cei dragi, la afaceri și partenerii mei de muncă, la muzica pe care abia aștept să o lansez și îmi continui misiunea de a moderniza sistemul medical din România, alături de Fundația Metropolis.

Sursa Foto: PRO TV

Publicat: 24 ian. 2023, 12:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×