EXCLUSIV | Răzvan Danciu, eliminat de la Survivor 2023: „Cu Andreea Moromete am simțit o chimie extraordinară încă din prima clipă”

Publicat: 29 ian. 2023, 09:37 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor 2023! Tânărul își va susține în continuare colegii de trib, însă, o va face de acasă.

Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor 2023, show ce se difuzează la Pro Tv luni, marți și miercuri, de la 20.30. Războinicul își va susține în continuare colegii, doar o va face din vârful patului, de acasă!

Îi va susține așa cum a făcut-o și cât era lângă ei și lupta împreună cu ei, însă, va sta cu ochii în special pe Andreea Moromete!

Răzvan Danciu, după ce a părăsit Survivor 2023: „Am simțit o greutate mare pe umerii mei, neștiind cum să mă comport sau să reacționez la vestea…”

Răzvan, ai rezistat trei săptămâni în competiție. Care a fost cel mai greu moment?

Cel mai greu moment a fost prima zi de Exil, deoarece nu mă așteptăm la un asemenea deznodământ încă din prima zi a competiției.

Cum a fost să fii primul concurent trimis în EXIL?

Am simțit o greutate mare pe umerii mei, neștiind cum să mă comport sau să reacționez la vestea domnului Dan. În același timp, deși a fost greu, această experiență a fost benefică pentru mine, deoarece mi-am demonstrat foarte multe lucruri, și am reușit să arăt oamenilor tot ceea ce însemn eu.

Ai schimba ceva la parcursul tău în competiție?

Nu aș schimba nimic. Consider că am făcut tot ce am vrut să fac. Nu am niciun regret.

Răzvan Danciu: „Cu Andreea Moromete am simțit o chimie extraordinară. E un suflet minunat, plin de bunătate”

Ai spus că ai legat o prietenie adevărată cu Andreea Moromete când ai părăsit emisia. O vei susține de acum de acasă?

Da, cu Andreea Moromete am simțit o chimie extraordinară încă din prima clipă în care ne-am întâlnit. E un suflet minunat, plin de bunătate, care în spatele sensibilității ascunde o forță de leoaică. Cu siguranță o voi susține, de acum încolo se strigă “HAI MOROMETEEEEE”.

Ce lecții simți că ai învățat în urma acestei experiențe?

Am învățat că nu e foarte bine să ai încredere deplină în oameni, am învățat ce înseamnă să câștigi, să te integrezi într-o echipă, să te mulezi după caracterul fiecăruia, de asemenea am învățat ce înseamnă să ai înfrângere dupa înfrângere, să ai forța de a reveni și mai puternic, și nu în ultimul rând, am învățat cât de important este să îți susții punctul de vedere cu eleganță și bun simț, și să nu te lași intimidat indiferent de cine îți e în față.

Sursa foto: Pro Tv

Publicat: 29 ian. 2023, 09:37 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă