EXCLUSIV | Maria Lungu, fosta concurentă Survivor, prima reacție după ce Războinicii continuă să piardă în show: ”În junglă, totul e permis: muști sau ești mușcat”

Publicat: 24 ian. 2023, 17:28 Autor: Camelia Vedete

Maria Lungu, fosta concurentă Survivor, prima reacție după ce Războinicii continuă să piardă în show. În urmă cu o săptămână, Maria Lungu era ținta colegilor săi de trib în momentul în care Războinicii au ajuns prima dată în Consiliul de Nominalizare.

Toți ceilalți membrii i-au scris numele pe hârtie pentru ca ea să ajungă la votul publicului, spunând că din cauza ei continuă să fie conflicte în trib. Ajunsă la eliminare cu Andrei Neagu și Codruța Began, simpatica blondă a pierdut și a părăsit competiția.

Între timp, Războinicii nu au reușit să aducă un șir al victoriilor. Ci săptămâna aceasta, tocmai a început cu victoria Faimoșilor în primele 2 jocuri: cel pentru provizii și cel de mimă.

Maria Lungu, fosta concurentă Survivor, prima reacție după ce Războinicii continuă să piardă în show

Astăzi, Maria a postat pe contul ei de instagram un story extram de tăios. ”O să vă zic direct. Ați zis că pierdeți din cauza mea și a faptului că eu creez conflicte. Acum că nu mai sunt, de ce pierdeți? Voi, ăștia, ai mei, Războinicilor”.

În exclusivitate, Maria a continuat această mărturisire. ”Ieșirea mea din competiție mi-a adus un dezavantaj clar, dar și un avantaj. Și voi spune de ce. Când eu eram acolo, poate din cauza foamei sau a nopților nedormite, a stresului, eu nu aveam o persoană cu care să pot vorbi și să-mi spun of-urile. Acum veți vedea că tot ce afirmam eu se va adeveri. Și anume că nu trebuie să mizăm pe conflicte pentru că astea trebuiau să rămână strict în tribul nostru, unde ne petreceam timpul.

Eu am un spirit de echipă extrem de dezvoltat și încercam să le explic și lor. Indiferent de ce se întâmplă acolo, trebuia să rămânem uniți. Faptul că ei m-au propus spre eliminare, nu le-a adus un avantaj. Acum putem vedea că ei cam pierd J. La un moment dat, argumentele lor și tot ce spuneau cum că eu sunt de vină că nu avem victorii. Că din cauza energiei mele negative nu câștigăm. Mă bucur enorm că s-a dovedit că nu este așa și că persoanele de acolo nu mizează pe echipă, nu pun accent suficient pe echipă. Chiar dacă la final va fi un câștigător, acum e important să fie echipa unită. Și să se aducă puncte, pentru mâncare, era forța pentru a avea energie suficientă”.

”În junglă, totul e permis: muști sau ești mușcat”

Care a fost avantajul tinerei? Ne-a spus tot ea. ”Avantajul meu este că acolo aveam multă lume împotriva mea, acum lumea a văzut adevăratele lor fețe. Și să înțeleagă că nu sunt atât de buni precum par. În momentul în care tu dai vina pe cineva sau încerci să găsești scuze pentru incompetența ta, nu ai cum să ai un rezoltat. Acesta apare când lucrezi cu tine, când vezi realitatea. Și înțelegi unde trebuie de lucrat. Acolo echipa mea se lucra cu mine. Iar adrenalina asta îi ajuta pe traseu. Acum s-au relaxat prea tare, inclusiv pe traseu. Nu pot să zic că mă bucur, dar rămâneți alături de mine și voi continua cu declarațiile”.

Fosta concurentă Survivor, ne-a spus și ce crede că va urma în show. ”Dacă vreți, Maria prezice și viitorul. Lucrurile vor continua așa. Ei nu au gândit strategic, iar eu am încercat să le spun asta. Cândva vor ajunge la cuvintele mele. În junglă, totul e permis. Dacă nu muști, ești mușcat! Până la ieșirea mea, Războinicii și-au ascuns frustrările în spatele numelui meu. Cât de curând veți vedea care este adevărul. Totuși, sper să-i susțineți în continuare pentru că sunt persoane care au nevoie”.

Show-ul continuă astăzi, de la 20:30, iar Războinicii se vor întâlni cu Faimoșii în jocul pentru Imunitate.

Sursa foto: PR PRO TV

Publicat: 24 ian. 2023, 17:28 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×