EXCLUSIV | Maria Lungu, primele declarații după ce a ieșit de la Survivor All Stars: „Nu au avut dorința să mă cunoască cu adevărat”

Publicat: 27 feb. 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Maria Lungu a oferit primele declarații după ce a ieșit de la Survivor All Stars, în exclusivitate, pentru Ciao.ro. Fosta concurentă spune că a fost victima bârfelor și că ceilalți competitori nu au dorit să o cunoască cu adevărat.

Maria, ai stat 6 săptămâni în Survivor All Stars. Te-ai fi așteptat la această perioadă?

De această dată, am vrut să mă concentrez mai mult pe mine, pe liniștea proprie, chiar dacă nu mi-a prea reușit. Am încercat să mă bucur mai mult de trasee, de ceea ce se întâmplă acolo, decât să fiu atentă la strategii. Acolo este foarte tensionată situația deoarece suntem în cușca cu lei, cel puțin așa m-am simțit eu. Toată lumea își dorește să iasă în față, să câștige.

Maria Lungu, primele declarații după ce a ieșit de la Survivor All Stars

Cum te-ai înțeles cu ceilalți colegi, mai ales că tu ai făcut parte din ambele triburi?

Îi înțeleg pentru că au venit cu percepții făcute după ce au văzut evoluția mea din sezonul 4. Nu-i judec pentru că au văzut pe cineva la TV, dar consider că atunci când ești față în față, ar trebui să cunoști persoana, nu să fii victima bârfelor sau a lucrurilor pe care le-ai auzit. Nu cred că toți s-au uitat fix la cele două săptămână în care am fost eu, ci poate au prins momentele când li s-a părut că nu aveam dreptate. Nu i-am înțeles de ce nu au avut dorința să mă cunoască cu adevărat și să vadă ce s-a întâmplat. Poate în sezonul 4 am avut o perioadă mai proastă.

În ceea ce ține de Iancu, singura persoană cu care am avut conflicte – cred că e normal că ne-am tot certat și împăcat, având în vedere lipsa de mâncare, confort. (Andrei Ciobanu era doar un comentator, avocatul lui Iancu care voia să intervină, așa că nu-l iau în calcul)

Ce a însemnat această experiență pentru tine?

Experiența Survivor All Stars a fost una spectaculoasă pentru că am avut ocazia de a îndrepta anumite greșeli făcute în sezonul meu și consider că am reușit.

Ce urmează acum că ai ajuns acasă? Ce planuri ai?

Vreau să mănânc și să dorm mult, să petrec timp cu familia mea, să mă relaxez. Organismul meu a avut parte de un șoc. Toate persoanele din echipa mea au stat mai mult în competiție. Eu, după o lună, efectiv plângeam de foame. Atunci am înțeles că despre asta vorbea lumea, asta înseamnă show-ul.

De ceva timp, mă bate gândul să devin actriță 😊! Voi ce ziceți?

Cine ți-ai dori să câștige Survivor All Stars?

Eu mi-aș dori să câștige Jador pentru că merită din toate punctele de vedere. E un om cu suflet mare, nu s-a lăsat niciodată. Mi se pare că era foarte multă frică de el, când eram în echipa faimoșilor, dar eu sper să reziste și să vină acasă cu trofeul.

Publicat: 27 feb. 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă