Faimosul Robert Niță a dezvăluit motivul real pentru care a părăsit Survivor: „Mă simțeam inutil, îmi era rușine…”

Publicat: 03 feb. 2022, 21:04 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Robert Niță, eliminat de la Survivor! Faimosul a părăsit competiția și va reveni acasă, după câteva săptămâni de foc petrecute în Dominicană.

Sportivul regretă n-a mai putut continua Survivor din cauză  s-a accidentat. Regretă cu atât mai mult cu cât el a fost, cel puțin până acum, singurul concurent care susține nu s-a luptat nici cu foamea, în Dominicană, și nici probleme cu somnul n-a avut. Mai exact, se mulțumea cu nuca de cocos și orezul primit și cu scândurile pe care dormea.

Robert Niță, eliminat de la Survivor: „Imi era rușine față de ei, care intrau de câteva ori pe traseu și câștigau recompense – că mâncam la fel ca ei, și practic nu făceam nimic, efort fizic”

CIAO.RO: Robert, felicitări pentru traseul tău în Survivor. Chiar dacă a fost unul scurt, a fost extrem de încărcat. Zi-ne puțin cum te-ai adaptat condițiilor grele din competiție.

Robert Niță: Mulțumesc pentru felicitări! Nu știu cât sunt de meritate, dar oricum vă mulțumesc. M-am adaptat bine, chiar am dormit din prima noapte. Am dormit de am rupt fără probleme, parcă eram pe cea mai bună saltea de pat, cu pernă, cu tot ce trebuie. Am dormit ok, nu mi-a fost foame. Frig mi-a fost câteva nopți, dar nu am simțit lipsurile. Nu spun asta că acum sunt într-adevăr confortabil, în pat, după eliminare, la căldură, mă uit la televizor… dar a fost ok și m-am adaptat, din punctul meu de vedere, foarte, foarte bine.

CIAO.RO: După accidentare, ai devenit un antrenor pentru colegii tăi. Cum te-ai simțit în această ipostază?

Robert Niță: Mi-am dorit foarte mult să îi pot ajuta pe colegii mei de pe margine, pentru că imediat după accidentare, mă simțeam inutil, îmi era rușine față de ei, care intrau de câteva ori pe traseu și câștigau recompense – au câștigat legume, spaghete – că mâncam la fel ca ei, și practic nu făceam nimic, efort fizic… dar m-am bucurat foarte mult că au apreciat toți ce am făcut.

Robert Niță: „A fost o lecție, pentru că am învățat să suport durerea, să trăiesc cu durerea”

Unii dintre ei mi-au și mulțumit, unii dintre ei mi-au spus că este mai greu acolo, să stai să țipi la fiecare în parte decât să faci un traseu de un minut, 30-40 de scunde. Chiar îmi zicea CRBL: „Eu strig de două, trei ori și mă iau amețelile”. Deci, mi-a plăcut, dar îmi pare rău că nu am putut să concurez, să joc.

CIAO.RO: Ai spus la final că faptul că te-ai accidentat a fost o lecție pentru tine, că te-a făcut să acționezi diferit în competiție. Ce ai fi vrut să faci diferit?

Robert Niță: Aș fi vrut să nu mă accidentez și aș fi vrut să joc, să concurez, să fiu acolo pentru echipă, să aduc puncte. A fost o lecție, pentru că am învățat să suport durerea, să trăiesc cu durerea, să stau într-un colț, de cele mai multe ori, ca să nu-i deranjez, să nu-i demotivez sau să-i fac pe ceilalți să-și piardă din concentrare, să nu se gândească „Aoleu, ne putem accidenta și noi și să ajungem ca Robert”, dar a fost o experiență… o experiență diferită aceasta cu accidentarea, nedorită, dar așa a fost să fie.

CIAO.RO: Cât de dificile ți s-au părut traseele de la Survivor – atât din punct de vedere al competitorului, cât și al antrenorului de pe margine?

Ce spune Robert Niță despre traseele de la Survivor?

Robert Niță: Mi-au plăcut maximum traseele, atât din postura de concurent, cât și din cea a omului de pe margine, pentru că te făceau să te joci, să te concentrezi, să dai totul: diferite forme de alergare, precizie, îndemânare, schimbări de direcție, alergare în pantă, mers de-a bușilea prin nisip.

Foarte bine gândite și foarte solicitante, dar de aceea și este Survivor cel mai mare reality show din lume, pentru că este o echipă întreagă de ordinul sutelor de oameni care gândesc fiecare lucru în parte.

CIAO.RO: Ce urmează acum pentru tine? Vei începe o recuperare medicală?

Robert Niță, eliminat de la Survivor din cauză că s-a accidentat: „Vor urma niște investigații medicale”

Robert Niță: Da, cu siguranță vor urma niște investigații medicale. După rezultatul investigațiilor, bineînțeles că voi începe recuperarea, pentru că mi-am dat seama că zicala „Sănătatea e mai bună decât toate” este perfect adevărată. Degeaba ai anumite lucruri materiale sau de alt fel, dacă nu ai sănătate să te bucuri de ele.

Degeaba vrei, dacă nu poți. Iar acesta a fost cazul meu la Survivor, dar mergem înainte. Este o lecție, o experiență și Doamne ajută să fie mai bine la următoarea.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 03 feb. 2022, 21:04 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă