CRBL, dezvăluiri din culisele eliminării de la Survivor: ”Am fost șocat, dezamăgit și trist!”

Publicat: 26 apr. 2022, 19:57 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

CRBL, eliminat de la Survivor România 2022, pe motive medicale, ne-a dezvăluit într-un interviu exclusiv experiența din Dominicană a fost una foarte grea, cel puțin din punct de vedere psihic.

Artistul a fost șocat când a aflat este eliminat din cauza problemelor de sănătate pentru își dorea ajungă în finală.

CRBL, despre Survivor România 2022: „Credeam că sunt pregătit, dar m-am înșelat!”

CIAO.RO: O nouă participare la un reality show, total diferit față de cele anterioare. A fost mai greu sau simți că erai pregătit pentru provocare?

CRBL: Credeam că sunt pregătit, ținând cont că eu am mai fost la un astfel de show acum 15 ani! Dar m-am înșelat! A fost mult mai greu decât mă așteptam, mai ales din punct de vedere psihic.

CIAO.RO: Care a fost cel mai dificil moment în perioada petrecută în Republica Dominicană? De cine ți-a fost cel mai dor?

CRBL: Momentele cele mai grele au fost cele de pe insulă, când eram doar eu cu mine! Am avut timp să trec în revistă cei 22 de ani de scenă în care am adunat cele mai frumoase amintiri și să mă gândesc la câte mai am de arătat și de spus. Mi-a fost dor de familie, de prieteni, de scenă și de susținătorii mei, posesori de cerebel :).

CIAO.RO: Spuneai că voiai să ajungi până în marea finală. Ce ai simțit când Daniel Pavel a anunțat că nu mai poți continua, din cauza problemelor de sănătate?

CRBL: Mi-am dorit foarte tare să ajung în finală, nu neapărat pentru marele premiu, ci pentru a mă bucura de toată experiența Survivor! Știam că nu sunt bine cu sănătatea, dar așteptam să-mi revin pentru că mai aveam multe de arătat. Am fost șocat, dezamăgit și trist că misiunea mea s-a încheiat.

CRBL: „La Survivor este despre drumul parcurs și de ce lași în urmă, nu despre a fi câștigător”

CIAO.RO: După schimbarea triburilor, nu ai apucat să petreci prea mult timp alături de Vulturi. Ce părere ai despre echipa lor?

CRBL: Nu am apucat să simt ce înseamnă să fii Vultur. Îmi place vibe-ul lor, dar aparențele înșeală. Totul depinde de adaptarea fiecăruia în echipă și dorința de victorie.

CIAO.RO: Simți că te-ai schimbat în vreun fel după această provocare?

CRBL: Cu siguranță m-am schimbat, cel puțin în lista de priorități în viața de zi cu zi. Survivor este în fiecare zi pentru fiecare din noi. Avem jocuri, miză, exil, consiliu, prieteni, concurență, judecată, luptă, zâmbete, dar și lacrimi, trădare, ambiție, iubire, dar și ură. Și aici, la Survivor este despre drumul parcurs și de ce lași în urmă, nu despre a fi câștigător.

Foto: PR Pro TV

 

Publicat: 26 apr. 2022, 19:57 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă