Regina Elisabeta a avut o prima aparitie, dupa ce s-a aflat ca e bolnava! Suverana Angliei a fost intr-o forma de zile mari. A facut-o pe gazda la… VIDEO

Publicat: 05 iul. 2018, 15:30 Autor: madalina m. Vedete

In urma cu o saptamana, Regina Elisabeta le-a dat tuturor emotii, dupa ce s-a aflat ca e bolnava.

Regina Elisabeta pare sa fi trecut, insa, cu bine peste problemele de sanatate pe care le-a avut. Reprezentantii Casei Regale sustineau atunci ca Majestatea Sa sufera doar de o raceala de vara, dar si ca nu ar fi vorba de vreo afectiune grava.

Pentru a demonstra ca si-a revenit complet, Suverana Angliei a gazduit, marti, o receptie, fiind prezenta in orasul Edinburgh, din Scotia. Asa cum a obisnuit pe toata lumea pana acum, aceasta a purtat o tinuta eleganta, intr-o nuanta foarte puternica de albastru.

Regina Elisabeta, prima aparitie dupa ce s-a imbolnavit
Regina Elisabeta a II-a a gazduit o receptie pentru Fortele Aeriene Regale. Asta dupa ce luni ea s-a intors la indatoririle sale zilnice. In seara de marti, insa, a fost organizat un eveniment special pentru escadrila 603 din orasul Edinburgh, o forta aeriana auxiliara regala din orasul scotian.

Monarhul s-a simtit foarte bine si a zambit de fiecare data atunci cand a fost fotografiata. Pentru a demonstra ca si-a revenit complet, ea a fost foarte activa mai ales in momentele in care a onorat escadronul. Evenimentul la care a participat s-a desfasurat la Palatul Holyroodhouse.

Nu foarte multa lume stie acest lucru, insa Regina Elisabeta are printre alte obligatii si indratoriri si titlul de comandant aerian de onoare. La cei 92 de ani ai sai, ea si-a luat foarte in serios rolul de gazda, intampinandu-si oaspetii pret de minute bune.

Regina Elisabeta pare sa fi uitat complet de problemele de sanatate, chiar daca varsta sa inaintata nu ii mai permite sa calatoreasca pe distante foate lungi. Ea a participat la evenimentul de marca si a fost prezenta cand escadronul a primit distinctia din partea reprezentantilor orasului Edinburgh.

Mai exact, e vorba despre un titlu onorific ce a inceput sa fie acordat de peste 500 de ani, de catre cetateni. Traditia dateaza inca din anul 1459. Alaturi de acea receptie, Regina Elisabeta a fost invitata sa urmareasca si o parada care a avut loc la Palatul Holyroodhouse.

Spectacolul militar a fost organizat pe marginea parcului din zona. Escadronul onorat de catre Suverana Angliei a fost format in anul 1925, iar aceasta distinctie e una dintre cele mai mari de care se poate bucura respectivul oras din Scotia.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 05 iul. 2018, 15:30 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă