Meghan Markle, absentă la priveghiul Reginei Elisabeta! Care este motivul de această dată

Publicat: 10 sept. 2022, 21:30 Autor: Camelia Vedete

Meghan Markle, absentă la priveghiul Reginei Elisabeta! Meghan Markle nu este prezentă la castelul Balmoral. Motivul pentru care Ducesa de Sussex absentează la un moment atât de important pentru familia regală.

După decesul suveranei Marii Britanii, rudele acesteia trebuie să se ducă la castelul Balmoral. Deși Prințul Harry a ajuns acolo, Meghan Markle lipsește cu desăvârșire. Care este motivul pentru care nu este prezentă la un așa moment important.

Se pare că, Prințul Harry a ajuns la aeroportul din Aberdeen. Acesta nu a beneficiat de transportul de la o bază a Royal Air Force din Londra, de unde au decolat Prinții William, Andrew și Edward, ci a fost surprins în timp ce se îmbarca într-un avion al British Airways. El avea în spate doar un rucsac și potrivit imaginilor celor de CNN, acesta purta o conversație cu o angajată din cadrul personalului aeroportuar.

De ce lipsește Meghan Markle de la priveghiul Reginei Elisabeta

Meghan Markle, absentă la priveghiul reginei Elisabeta! Mai mult, După imaginile în care se observă clar că Prințul Harry a fost singur la Balmoral și nu însoțit de Ducesa de Sussex, toată lumea se întreabă de ce aceasta a lipsit de la un moment istoric atât de important. Ei bine, protocolul regal prevede că în cazul morții suveranei trebuie să fie prezente doar rudele apropiate.

De aceea, Meghan Maekle nu este singura care a absentat, însă. Nici soția prințului William, Kate, nu a fost prezentă la Balmoral, ea rămânând la Windsor cu cei 3 copii. Faptul că protocolul prevede prezența doar persoanelor apropiate regiei, poate fi un motiv pentru care cele două au absentat de la Balmoral.

Publicat: 10 sept. 2022, 21:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă