Scrisul lui Meghan Markle o TRADEAZA! Ce au descoperit specialistii care i-au analizat scrisul de mana. E clar!

Publicat: 23 Mar. 2019, 11:14 News 3

Scrisul lui Meghan Markle o tradeaza pe aceasta, sustin specialistii. Mai mult, scrisul ei pare sa spuna foarte multe despre cel fel de persoana este ea, cu adevarat.

Ducii de Sussex au efectuat o vizita neasteptata la ambasada Noii Zeelande. Acolo, cei doi si-au exprimat respectul fata de victimele atacului terorist din Christchurch. Asa s-a observat scrisul lui Meghan Markle, dupa ce ea a semnat intr-o carte comemorativa.

Specialistii din Marea Britanie au analizat scrisul de mana al ducesei care se pregateste sa devina mama. Asa au ajuns rapid la concluzia ca aceasta este o perfectionista. Totodata, fosta actrita si-a demonstrat si talentele caligrafice. Asta deoarece are un scris de mana impecabil si de-a dreptul impresionant.

Se credea ca Meghan nu va mai fi zarita in public pana la nasterea bebelusului. Insa, cei doi duci au efectuat o vizita surpriza. Se zvoneste micutul sau micuta va veni pe lume luna viitoare, in aprilie. Printul Harry a depus un buchet de flori, pe cand Meghan a semnat cartea de condoleante adresate celor 50 de victime. Ducesa de 37 de ani a scris „Condoleantele noastre cele mai profunde! Suntem alaturi de voi!”.

Scrisul lui Meghan Markle o TRADEAZA

Cuplul si-a semnat numele, adaugand si cuvantul „Maori arohanui” care semnifica „multa dragoste”. Meghan este cunoscuta pentru scrisul ei de mana elegant, iar fosta actrita a luat chiar lectii de caligrafie, ca hobby.

Dupa ce a analizat scrisul perfect de mana, grafologul profesionist Tracey Trussell a spus ca aceasta si-a dezvaluit dorinta de perfectiune. „Este o perfectionista, are foarte multe tendinte pe care le arata in acest sens si are o atractie pentru frumusete. II plac lucrurile frumoase pe care le ofera viata”, a spus specialistul Tracey Trussell.

„Are o disciplina de sine suficient de mare cat sa isi mentina o aparitie corecta in noua viata, alaturi de Familia Regala. Nimic nu o va opri pana cand nu si-a satisfacut scopul”, a mai adaugat expertul britanic.

Dupa ce a analizat mai multe scrieri de mana ale ducesei, dintr-o calatorie in Belfast, in luna martie, de anul trecut, Tracey a spus ca scrisul lui Meghan Markle demonstreaza si dorinta ei profunda sa ii ajute pe altii. „Vrea sa faca fapte bune in viata. Ea este hotarata si asa reuseste sa-si atinga ambitiile ample”, a mai explicat expertul.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 23 Mar. 2019, 11:14 News 3
Pe aceeași temă