Meghan Markle, acuzata ca a nerespectat-o pe Regina Elisabeta! Ce gest urat a facut sotia Printului Harry

Publicat: 27 iun. 2018, 15:23 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Saptamana trecuta, expertii regali au acuzat-o pe Ducesa de Sussex ca a fost lipsita de respect.

Meghan Markle, acuzata ca a nerespectat-o pe Regina Elisabeta la Ascot. Pentru un om de rand, acest lucru este probabil inofensiv. Dar pentru expertii regali si membri Familiei Regale din Anglia e un gest urat. Imaginile au aparut in presa internationala imediat.

Joi seara, Meghan Markle si sotul ei, Printul Harry, au fost prezenti la receptia Young Leaders de la Palatul Buckingham. Cei doi proaspat soti – s-au casatorit pe 19 mai 2018 – au stat in dreapta Reginei Elisabeta, informeaza Dailymail.co.uk.

Meghan Markle, acuzata ca a nerespectat-o pe Regina Elisabeta!

Meghan Markle, acuzata ca a nerespectat-o pe Regina Elisabeta! Ce gest urat a facut sotia Printului HarryIn momentul in care s-a asezat, Meghan nu a mai gafat. Aceasta si-a pus picioarele unul peste altul si apoi le-a inclinat. Fanii ei s-au infuriat imediat deoarece sustin ca si-a incrucisat picioarele gresit. „Ducesa de Sussex si-a incrucisat picioarele gresit. Ce lipsa de respect la adresa Reginei”, sustine un fan.

Un expert in postura figurilor regale sustine ca incrucisarea nu se face astfel. „Toate doamnele din Familia Regala trebuie sa isi incruciseze picioarele la glezne sau sa le lipeasca si sa le incline intr-o parte”, a marturisit acesta, conform Dailymail.co.uk.

Meghan Markle, acuzata ca a nerespectat-o pe Regina Elisabeta! Ce gest urat a facut sotia Printului Harry„Meghan, nu mai sta picior peste picior asa. Reginei nu ii place”, sustine un alt fan. Un alt expert sustine ca pozitia adoptata de Meghan Markle nu e gresita. In plus, este o pozitie pe care si Camilla, sotia Printului Charles, o prefera.

„Nu e nimic gresit in pozitia ei. A ales postura traditionala picior peste picior, cu glezna lipita de picior”, sustine expertul.

Publicat: 27 iun. 2018, 15:23 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă