Funeralii Regina Elisabeta a II-a. Sicriul Reginei Elisabeta a II-a este gol și doar simbolic? Cine a dezvăluit acest secret

Publicat: 19 sept. 2022, 13:43 Autor: Camelia News

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a este gol și doar simbolic? Funeralii Regina Elisabeta a II-a. Astăzi, 19 septembrie, Regina Elisabeta a II-a este condusă pe ultimul drum. Funeraliile feței regale britanice au loc cu mare fast la Londra.

Cu toate acestea, există o speculație lansată de un actor scoțian, Douglas Henshall. Se pare că, sicriul Reginei Elisabeta a II-a ar fi gol. Totul s-ar face din motive de securitate.

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a este gol și doar simbolic?

Funeralii Regina Elisabeta a II-a. Mai mult, teoria pe care a lansat-o în spațiul public a provocat un val de reacții cât se poate de dure la adresa lui, informează Gândul, mulți dintre fanii săi declarându-se furioși că actorul ajuns la 46 de ani poate susține așa ceva.

„Crezi că ar fi atât de lungă coada, dacă oamenii ar afla că Regina nu este în acel sicriu? Sau ei știu deja și este doar ceva simbolic?”, a scris, potrivit sursei citate actorul scoțian, pe conturile sale de socializare.

Actorul scoțian susține că este o măsură pertinentă, de securitate

”Douglas, te rog să nu mai răspândești minciuni și teorii ale conspirației ca asta. Ești mai bun decât atât”, „Fie că este acolo sau nu, aceasta este o necesitate socială pentru fiecare persoană de acolo să-și arate respectul. Vă rugăm să nu distrugeți această experiență pentru ei cu scepticism”, sunt câteva dintre comentariile primite de fanii furioși ai actorului.

Funeralii Regina Elisabeta a II-a

Culmea, vedeta originară din Scoția a revenit cu comentarii, susținând că teoria lui este una pertinentă. Ba chiar actorul scoțian a explicat și motivele care ar sta în spatele unei asemenea decizii: securitatea.

”Nu știu, evident, dar nu îmi pot imagina că ar fi, doar din motive de securitate, dacă nu e altceva”, a mai precizat Douglas Henshall în momentul în care a fost întrebat dacă crede în teoria pe care a lansat-o în spațiul public.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani

Ultimele imagini cu Majestatea Sa în viață

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a stins din viață, în pe 8 septembriela vârsta de 96 de ani. Iată care sunt ultimele imagini cu Majestatea Sa în viață.

Marea Britanie, și nu numai, o plânge pe Regina Elisabeta a II-a. Suverana s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, la Balmoral, Scoția. Iată care sunt ultimele imagini cu ea în viață. Cum arăta cu două zile înaintea morții.

Cum arăta Regina Elisabeta cu două zile înainte să moară!

Funeralii Regina Elisabeta a II-a. Liz Truss, învingătoare în competiția internă pentru șefia Partidului Conservator din Marea Britanie, a fost primită, pe data de 6 septembrie 2022, de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la castelul Balmoral din Scoția pentru a fi numită oficial prim-ministru. Vezi fotografiile aici.

Foto: Capturi Antena 1 și PRO TV

Publicat: 19 sept. 2022, 13:43 Autor: Camelia News
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă